Leo perverzkedik

Vágólapra másolva!
Megelégelve a zanzásított VV3 összefoglalót, amit a lakók tartottak a szépségeknek, Leo inkább perverz játékba kezdett velük.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A kedvenceink arra használták a lakókat, hogy elmondták újra kedvenc történeteiket, ezeket mi már kívülről fújunk, a beköltözés heves vágyának ellenállni nem tudó lányoknak viszont az újdonság erejével hatottak. Pedig igazán azt hittük volna, hogy képben vannak Tommyboy sanyarú sorsából, Katka lelki szegénységéből, Leo kétheti randijaiból, Ágica ízléses öltözködéséből, Marcsi szerelméből.

De nem, a lányok érdeklődve hallgatták végig a helyzetértékeléseket, olykor ők is mondtak egy-egy meglepőt, mint például Niki történetét Pandorával közös balatoni nyaralásáról.

Forrás: RTLKLUB

Leo forradalmi újítással élt: a lányokat emberszámba vette, és mit sem törődve a fejüket fogó nézők tízezreivel, olyat tett velük, amire senki nem gondolt volna. Pedig a reggel még ígéretesen indult.

"Kellemes illatod van", mondta Leo mosogatás közben, és csak remélni tudjuk, nem a mosogatószerhez beszélt, hanem a mellette elhaladó Nikihez.

Aztán megneszelve, hogy a lányok még nem igazán érettségiztek, nem puhatolódzott egyéb puhaságuk iránt, hanem fejük lágyának benövesztésébe kezdett: matekórát tartott nekik, megmutatta milyen az a koszinuszos figura, sőt még egy paralelogrammával is nekiesett szegény Bogárnak.

Miután ezt azért többen túl perverznek találták, a tornácon nekilátott egy Riki nevű kártyajáték betanításába.