Késelés a kertben

Vágólapra másolva!
Ha azt állítanánk, hogy a délutáni órák hihetetlenül, elképesztően és idegborzolóan izgalmasra sikeredtek, akkor menten repedések jelennének meg a szerkesztői irodaszoba mennyezetén, recsegne-ropogna az egész tákolmány, majd fejünkre omlana a világmindenség. A cowboy és a közgazdász legény késdobálása tartalmazott némi izgalmat, legalábbis a lábujjaik számára.
Vágólapra másolva!

11:45. Ágica ismét az önsajnálat vermében, kedveli a mártírszerepet. Csaba tűnődve dohányzik a kertben, lelki szemei előtt végtelen puszták.

12:15. A családja után sóvárgó borsodi lány vasal, Milo egy nadrággal bíbelődik, Marcsi meg szeretetteljes pillantásokkal méregeti. Semmi stressz.

Forrás: RTLKLUB

12:30. Anett azt hiszi, hogy ő megy párbajra holnap - mi ezen csak mosolygunk. Ági továbbra is a vasalóhoz láncolva, Anett még mindig a konyha foglya.

13:15. Ágica a riportban: "Én nem érdemlem meg ezt a születésnapot!" Szégyenérzet van benne, amit nem tud kezelni. A műveltségi játék kudarca nyomasztja.

13:35. Milo a riportban. Minden tárgy és a Villa is hiányozna neki, ha kiesne. Sejtése szerint T-boy lesz az ellenfél. Mi ezt persze már tudjuk.

13:50. - Pisti taxis volt és mindig fehér ingben vezetett, így sok fehér inget vasaltam - meséli Ági. Ma van egy éve, hogy Pisti miatt kikészült idegileg. Anett inkább a húsgombócok alakjára koncentrál.

Forrás: RTLKLUB

14:35. Leo ölelgetné Ágit, de ő közli, hogy ez nem így működik. A benzinkutas reakciója (besz.rás!) után pólója gyűröttségi fokát vizsgálja, majd megígérteti kis szerelmével, hogy mindent kivasal.

14:45. A párocska már sokkal virgoncabb és élénkebb, a benzinkutas elszántan karolgatja nőjét. A többiek megtűrt statisztaként lézengenek fel-alá.

15:05. Ági korábban megtudta, hogy elvesztette albérletét. "Valahol aludnom kell. Majd elcsövezek a Keleti pályaudvaron" - kezdi. Anettet a sűrített paradicsom jobban érdekli.