Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Nagy Háziasszony Olimpia

Vágólapra másolva!
A fiúknak dönteniük kell, ki a legjobb háziasszony a Villában. Főzés, vasalás és hasonló megmérettetések várnak a lányokra.
Vágólapra másolva!

Katka az első a sorban, akinek egy tetszőlege tojásétellel kell kedveskednie a fiúknak. Katka tojásrántottát készít "nem néz ki olyan jól, de finom" felkiáltással és tálalja is a zsűrinek.

A többi próbatétel: tea készítése és tálalása, egy férfiing kivasalása, és annak illusztrálása, hogyan várja az ideális háziasszony a munkából hazaérkező fáradt férjét. A fiúk pontoznak, időt mérnek, majd összesítenek.

Forrás: RTLKLUB

A lányok közben a hálószobában lelkiznek. Ágica viszi a prímet: ki kit mikor és hogyan várt és fog visszavárni a Párbajokról. "Milo sem hiszem, hogy engem mondana." Marcsi nem ért egyet, megpróbál szóhoz jutni és bebizonyítani, hogy Ágica megint kishitű. Aztán rátér saját problémájára is: "Tudod, hogy én is mindig mások érdekeit nézem, mint a sajátomat. Mondtam Milónak, hogy nem fogok megsértődni, ha rám rakja a zöld kendőt. Akkoriban a Katkával voltam nagyon jóban, aztán most mégis kihívott Párbajra."

Forrás: RTLKLUB

Közben Katka megoldotta az első próbatételt, a zsűri most Anett teljesítményét figyeli. Gyanús zajok jönnek a konyhából, de Anett magabiztosan állítja, minden a lehető legnagyobb rendben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről