Szerepcsere

Vágólapra másolva!
A még játékban maradt lakóknak a már kiesett játékosok bőrébe kellett bújniuk. Elképzelni is nehéz például Csaba szájába azokat a mondatokat, melyek Segalt leginkább jellemezték.
Vágólapra másolva!

Jelmezeket és kellékeket nem kaptak lakóink, viszont úgy kell viselkedniük a leghétköznapibb szituációkban is, mint azok, akiket játszanak. Leo a botrányos múltú Pandorát, Csaba a kőkemény Segalt, Katka a szabadszájú Szilvit, Milo a szexista Frenkit, Anett pedig a rocker Indiánt alakítja.

Forrás: RTLKLUB

A játék az első gongszóra elindul, a másodikra viszont kibújnak a korábbi lakók szerepéből, és mindenki magát adja. A harmadik jelzésre azonban a játék újra indul, azaz mindenki ismételten szerepbe helyezi magát.

A benzinkutas őszintén megmondta, hogy nem is tudja, milyen volt igazából Pandora, de úgy döntött, majd énekelget egy kicsit és erotikus táncot lejt a Villa különböző pontjain. Hát, ezt megnézzük!

Forrás: RTLKLUB

Anett jót röhögött azon, hogy Indián, milyen mókás is lesz rózsaszínben. Katka pedig kijelentette, hogy szerinte a hétköznapok szintjén nem sokban különbözik Szilvitől, hiszen ő is sokat főzött, mosott és ellátta a többieket.

Forrás: RTLKLUB

Nehezen bújtak a már kiesett játékosok bőrébe, s pont a nyavalygásnál tartottak, mikor egyenként a Riportszobába kellett vonulniuk. Úgy hitték, a VillaNővérnél végre újból magukat adhatják. Rosszul gondolták.

Részletek a videókon.