Ági mamája aggódik

Vágólapra másolva!
Ági édesanyja büszkeséggel és aggodalommal figyeli lánya viselkedését a Villában. Nem csoda, hiszen ő maga jelölte lányát a Való Világ 3 játékosai közé. A Villa jelenlegi lakói közül a mamának Tommyboy igazán szimpatikus.
Vágólapra másolva!

Mennyire elégedett a lánya eddigi szereplésével?
- Teljesen meg voltam vele elégedve a beszavazó show-n. Nem affektált, nem nagyképűsködött, pedig más lányok nem így viselkedtek. Szolid volt, szép volt. Bár azon meglepődtem, hogy azt mondta, ha nyer, a szüleit és a családját szeretné segíteni, hiszen nekünk többször beszélt arról, hogy ilyen esetben a rákos gyerekek alapítványát támogatná.Ő is, és mi is meglepődtünk a hatalmas szavazatszámon, amit kapott.

Milyen jótanácsokkal látta el a lányát a beszavazó show előtt?
- Ne hozzon szégyent önmagára és ránk a benti viselkedésével. Csak önmaga legyen, ne beszéljen csúnyán. Éppen ezért nem örültem, hogy kitálalta a szakítását, nem kellett volna az egész ország tudtára hozni, hogy annyira kiborult. Talán a fiúnak sem esett jól.

Forrás: RTLKLUB

Hogyan, látja, kivel milyen kapcsolatot alakíthat ki Ági a Villában?
- Pandorát mindenképpen megpróbálja majd kizökkenteni pillanatnyi lelki traumájából, de ha nem megy, nem győzködi sokáig, hanyagolni kezdi, és más felé fordul. Segallal nem tudom mennyire ismerik egymást, de az biztos, hogy Ági minden marhaságban benne lesz, jó haverokká válhatnak. Azt viszont nem hiszem, hogy férfiként tetszene neki, nem ilyen az ideálja. Ági egyébként itthon is mindenkivel próbál olyan kapcsolatot kialakítani, hogy ne legyen haragosa. Én is arra tanítottam és azzal engedtem el, hogy ne legyen körülötte viszály, mindenkivel legyen minimum köszönő viszonyban. Tommyboy mint férfi lehet, hogy bejönne a lányomnak, de nem vagyok benne biztos. Helyes fiú, nekem tetszik. Intelligensnek tűnik, a Pandorát is finoman próbálja lesöpörni magáról. Szerintem jó haverok lehetnek, csak többet kell még beszélgetniük. Frenkinek jó humorérzéke van, ez fontos Áginak. Talán az tarthatja vissza a barátságtól, hogy Szilvi is ott van, akiről még nem látom, hogy milyen. Látom, hogy házias, így talán anyáskodó kapcsolat is kialakulhat kettőjük között.