Tommyboy esetei

Vágólapra másolva!
A nyugodt, csendes délutánon senki sem alszik, viszont hatalmas traccsparti alakul ki több helyszínen. Tommyboy a munkájáról mesél a nappaliban, Pandora pedig a hálóban lelkizik.
Vágólapra másolva!

Ágica előadja, hogy mennyire tudja értékelni, amikor virágot kap egy fiútól. Ezeket rendszerint sokáig őrzi kiszárítva a konyhában. Szilvi kijelenti, hogy ez nem hoz szerencsét. Tommyboy pedig felidézi azokat a pillanatokat, amikor a színpadon chippendale show közben előhúz egy szál virágot, és minden nő elalél.

A szó Ágica lelkéről Tommyboy munkájára terelődik, aki mesél: milyen érdekes volt egyszer egy strandon fényes nappal műsort tartani. Kiderült, hogy a legidősebb kuncsaftja egy nyolcvanéves hölgy volt. Egyszer egy balatoni villában elment az áram, így gyertyafényben tartották a műsort, és a nagy hangulatban több lánynak meggyulladt a haja.

Forrás: RTLKLUB

Egy másik alkalommal több, mint egy tucat lány előtt tartott bemutatót, ahol az egyik néző pár perc után utánozni kezdte a mozdulatait. Kiderült, az illető saját leánybúcsúja apropóján közelebbi kapcsolatot akart kialakítani vele. Egy esetben négy-öt felajzott idős néni ráugrott Tommyboyra, aki csak a fürdőszobában talált menedéket.

Frenki és Segal pár perc erejéig elfantáziál azon, mi lenne, ha nekik kellene ilyen szituációkban helytállniuk. Kis nevetés után Tommyboy olyan történetekkel folytatja, amelyeknek nem ő, hanem más, szakmailag megkérdőjelezhető fiúk voltak a főszereplői. A lakók rövid idő alatt megtudhatják, hogyan nem szabad chippendale show-t tartani. Szilvi helyesel, annak idején ő is látott néhány felejthetetlen, rosszul sikerült produkciót Olaszországban.

Forrás: RTLKLUB

Közben Pandora Tommy és Leo után most éppen Marcsinak önti ki a lelkét a hálóban. "Nagyon szereti a barátnőjét, és nem szeretné, hogy rámenjen a kapcsolata. Félek, hogy már késő" - aggódik Pandora. Marcsi pedig kifejti, nem lehet tudni, mi vár még rájuk a Villában: "Még az is lehet, hogy összejöttök." Pandora tiltakozik és elmeséli, nem tudná elviselni Tommy munkáját: "Ha valaki szereti a másikat, akkor ne engedje, hogy őt bárki is tárgyként kezelje!" A beszélgetés messzire vezet, de a megoldás még annál is messzebb van. Pandora ezerszer is elmondja, ő bármit megtesz, visszavonulót fúj, a lényeg, hogy Tommy-t továbbra is várja kint a barátnője.