Az őrület határán

Vágólapra másolva!
Ablakpucolás, halmozott büntetés, ordítozás, 'háromig számolok' majd lefehéredett arcok, s Marcsi fejében számtalan gondolat. Valamivel több, mint egy óra leforgása alatt.
Vágólapra másolva!

Lakóink reggeli után - ami tizenegykor kezdődött és fél egyig tartott - takarításra adták a fejüket. Persze nem önszántukból. Katka, Pandora, Leo és Tommyboy az összes ablakot és ablaknak látszó tárgyat alaposan szemügyre vette, majd minden maszattól és ujjlenyomattól megszabadította azokat. Indián volt a munkafelügyelő és a minőségellenőr, aki nem volt rest újrapucoltatni az ablakokat.
A munkálatokban Segal nem vehetett részt, hiszen ő ez idő alatt is még szoros kötelékben élt Pandorával. Egyáltalán nem zavarta őket, hogy össze vannak bilincselve.

Forrás: RTLKLUB

Fotógaléria: Klikk a képre!

Az aktmodell lány egy-két nyílászárót lecsutakolt, de nem erőltette meg magát. Míg a többiek heroikus küzdelmek árán próbáltak megfelelni Indián elvárásainak, addig Pandora és Segal a nappaliban tehénkedett. Ekkor levél érkezett, ami arra szólította fel a lányt, hogy számoljon el háromig. Kikerekedett szemekkel ugyan, de hiba nélkül végrehajtotta a feladatot.
Már-már éppen tapsvihar tört volna ki a Villában, mikor megérkezett az újabb büntetés Pandora számára. Segal jobb keze már az övé volt, most megkapta a mosogatást is. Mivel nem dolgozott rendesen, kikapcsolták a mosogatógépet és innentől kezdve csak ő mosogathat. 168 órán keresztül.

Forrás: RTLKLUB

Először egy kis elégedetlenkedés, egy kis poénkodás, ezután jött a 'hogyan verjük át a stábot' kérdése, majd stilisztikailag és retorikailag is elemezni kezdték a levélben szereplő mondatokat. Miután rájöttek, hogy nem feltétlenül járnak jól, ha okoskodnak, énekelni kezdtek.
Léggitározás, ordítozással fűszerezett 'Kölyköd voltam és Álmodtam egy világot magamnak'. Indián is beszállt. Már hárman ordítottak. Eközben Marcsi lemerevedett arccal szemlélte az eseményeket. Nem szólt, viszont látszott rajta, hogy kicsit helyretenné Pandorát. Nem tette. Inkább megpuszilgatta Csabát. Hm...