Miért fél Ágica?

Vágólapra másolva!
Az, hogy Leo és Ágika vonzódnak egymáshoz, már nem kérdés a VillaLakóknak. Csaba nem bízta a véletlenre, jól kifaggatta őket. A jelen pillanatban még tapogatózó üzemmódban működő két fiatal rendszeresen ír a VillaNaplóba. Egymásról.
Vágólapra másolva!

Tegnap a 'Ki füllent a legjobban?'című játékban Tommyboy, Leo, Pandora és Ágica viselte a győzteseknek járó száműzetést: rövid időre a szaunába vonultak. Feloldozást úgy kaptak, hogy őszintén válaszoltak az Igazság Bajnokainak kérdéseire, akik persze nem kímélték őket. Könyörtelenek voltak.

Forrás: RTLKLUB

Ágica képei. Klikk ide!

A Villa lovásza Leónak és Ágicának is ugyanazt a kérdést tette fel: miért nem történik már valami közöttük, s mire várnak? A két fiatal majdnem ugyanazt válaszolta: minden ki fog alakulni, nem siettetik a dolgokat. Leo korábban már jegyzetelt a VillaNaplóba, ahol egy külön bekezdést szentelt Ágicának és kedvességének, valamint annak, hogy mennyire jól esik neki a lány megkülönböztetett figyelme.

Forrás: RTLKLUB

Üzletasszonyunk tegnap este vette magához a naplót, s bár nem nevesítette a célszemélyt, nem kérdés, hogy Leóra gondolt, amikor a következőket írta: "Most lassan elbúcsúzom, mert úgy látom, érzem, hogy valakinek szüksége van rám. Valami kavarog bennem "Valakivel" kapcsolatban, de talán magam sem értem ezt az egészet. Mintha kicsit félnék... Már túl sok pofont kaptam az utóbbi időben, nincs bizalmam. De majd lesz valahogy..."