Justin for all

Vágólapra másolva!
Katka barátnőjét zargattuk telefonon, hogy megtudjuk, ki a titokzatos új amorozó, aki a szőke lány életében megjelent. Justin, de nem Timberlake. Róla keveset, a ceglédi hölgyről többet tudtunk meg.
Vágólapra másolva!

Tudtatok Katka jelentkezéséről?
- A tervről nem tudtam korábban, de nem is lepett meg. Anyukája is szerette volna, ha sikerül. A VV1-es és a második sorozatot is követte, minden részt megnézett, szavazott lelkesen. Láttuk rajta, hogy nagyon elszánt, így végig támogattuk.

Mit kezd majd az ismertséggel?
- Nem tudom, mihez kezd majd. Ha valami összejön, belevág. Jó hangja van.

Forrás: [origo]

Katka képei

Valami elől menekült?
- Nem hinném. Anyukája halála talán közrejátszott a döntésében. Ez fél éve történt, Katka próbálta élni tovább életét. Ő erős jellem, így a boldogtalan időszak alatt sem tört össze.

Régóta ismered őt?
- Már oviba is együtt jártunk. Általánosba, majd gimibe is, jelenleg meg szintén egy iskolát látogatunk. Ez egy kétéves üzleti szakközép. Neki külker ügyintézője már van, most a szállítmányozó és logisztikai szakmenedzser szakra járunk.

Kik lehetnek a barátai bent?
- Marcsi és Leo. Előbb-utóbb mindenkivel megtalálja a hangot. Nagy balhéra nem számítok, bár ha jogos a dühe, akkor kimutatja ellenszenvét is.

Új udvarlójáról mit kell tudnunk?
- Justin a neve és én sem tudok róla sokat. Csak egyszer találkoztam vele és nem beszélgettünk. Nincs róla véleményem, csak annyit tudok, hogy a médiában dolgozik és háttértáncos is.

Meddig jut Katka?
- Bízom benne, hogy minél tovább. A többiek viselkedésétől függ. Ha már idáig eljutott, akkor biztos nem adja fel. Magától nem fog kisétálni.