Segal döntése sokkolta a lakókat!

Vágólapra másolva!
A lakók lemerevedve nézték végig, hogyan köti rá Segal a második kihívottjára a kendőt. Az, hogy először Katkát hívta ki párbajozni, arra lehetett számítani. Második döntésétől azonban a hideg kiverte a csapatot.
Vágólapra másolva!

A Kihívás előtt Segal a mosókonyhába vonult és hihetetlen precizitással kivasalta a kiválasztottnak járó zöld kendőt. Miután végzett a művelettel fel-alá járkált az apró helyiségben, majd megevett egy jégkémet, megnézte magát az ablakban és légzőgyakorlatokat végzett. Miután a pocakja is tele lett, s a kendő is rásimult kopasz fejére, fütyörészésbe kezdett. Próbálta jól érezni magát.

Forrás: RTLKLUB

Képgaléria: Klikk a fotóra!

Emlékeztetőül: Katka, Pandora, Szilvi és Tommyboy jelölte meg a Kiválasztásnál a miskolci fiút. Korábban elmondta, hogy azokat hívja ki párbajozni, akik rá voksoltak. Már feszülten várakoztak a kanapén, mikor Stohl Buci bejelentkezett, s kezdetét vette az I. Kihívás. Segal külön ült a többiektől, s nagyon komoly ábrázattal várta a pillanatot, mikor kimondhatja azt a bizonyos két nevet. A műsorvezető megkérdezte Indiánt, hogy szerinte ki az, akitől biztosan kikapna barátja. A hosszú hajú kitért a konkrét válaszadás alól.

Forrás: RTLKLUB

A stúdióban ülő barátjától segítséget kapott a kiválasztott: "Először is egy hölgyet kellene választanod. Szőke a hölgy, most van túl egy nagy szakításon, borzasztó sok konfliktusotok volt. A második egy úriember, roppant izmos. Azért, mert láttam rajtad, hogy nem értetted, hogy miért rád voksolt." Ezek után Segal döntése sokkolta a lakókat. Első körben semmi különös nem történt, hiszen azok közül választott, akik rá voksoltak: így Katkára került az egyik zöld kendő.