A bika és az oroszlán

Vágólapra másolva!
Ágica féltékeny. Leo ma bement egy órára Anetthez, míg az vasalt, a szerelmes leányzó pedig ezen bepöccent, és rögvest számonkérte ezt az érdi lányon, aki csak vihorászott, hogy izgalmasabb legyen a helyzet.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Ágica rájött, nyilván nem történt semmi, hiszen ők sem tudnak ott titokban bármit csinálni, de azért mindenkivel megbeszélte a dolgot. Hogy miért van ez, hiszen ő egyedül jött be, úgy is fog kimenni, mert nem fog köztük történni semmi, mert nem olyanok. De azért próbálkoznak.

Marcsitól megtudta, hogy ez az értelmetlen féltékenység tipikus Bika tulajdonság, Pandora szerint Leo szerelmes, de férfiből van., ugyanakkor unja már a civakodásukat, ezért jobb lenne,ha már lefeküdnének végre.

Tommyval hosszasan beszélgettek, a volt szerelmeikről is. "Néha kezdem megérteni a volt barátomat." Tommy is utólag okos: "Ugye milyen furcsa visszahallani más oldalról a dolgokat? Ebből rengeteget tanul az ember."

Segal is tanácsokat osztogat Ágicának: "Ne féltékenykedj, a kutya nem fog elviselni, erről szokj le, főleg, ha nincs rá okod." Ágica gondban van: "Erről beszélgettünk Tommyval is, de nem tudok kibújni a bőrömből."

Pedig, ha tudnák, mi történt valójában a mosókonyhában... Leo mostanában valóban Anettal szeret beszélgetni. Elmondhatja neki például, hogy szeret beszélgetni természetről, fantasztikus dolgokról, sportról, csak nincs kivel. És a szőkeség csak bólogat és gőzöl.