Áll a bál a Villában!

Vágólapra másolva!
Mától kezdve a Való Világ szó szerint beköszöntött a Villába. Elkezdődött a "minimál-hét". Lényege, hogy a Magyarországon jelenleg hivatalos minimálbér összegéből kell megélniük.
Vágólapra másolva!

Minden VillaLakó a minimálbér egy hétre arányosan lebontott összegével, azaz 13.670 forinttal gazdálkodhat. Mindenért fizetniük kell: ebből a pénzből rendelnek maguknak enni és innivalót, tusfürdőt, fogkrémet, cigarettát és minden mást, amire szükségük van.
A tegnapi kelléklistán feltüntetett dolgokat megkapják, de természetesen azokért is fizetniük kell. Az alkohol az egyetlen árucikk, amit nem vásárolhatnak.

Forrás: RTLKLUB

Friss fotók!

A kasszás Leo és Jenny lett, az ő feladatuk a továbbiakban, hogy minden esetben összegyűjtsék a pénzt és összeállítsák a végleges vásárlási listát. Először Szilvi vezetésével sorra vették, hogy mik azok az eszközök, melyeket közösen fognak használni.

Forrás: RTLKLUB

Ez melegágya volt a csetepaténak: Leo és Frenki úgy gondolta, hogy nekik semmi esetre sem kell felvágott, kenyér és paradicsom. Véleményüknek hangot is adott. A benzinkutas. Mert az elhagyott szerelmesnek nem volt bátorsága nyíltan a többiek elé állni és megmondani a véleményét.