Marcsi megnyugodott

Vágólapra másolva!
Béke és nyugalom lakozik a Villában. Pandora és Szilvi főznek, Anették a teraszon levegőznek, Indiánék pedig a nappaliban elmélkednek.
Vágólapra másolva!

Miközben Pandora és Szilvi a konyhában főzőcskézett, a többiek a teraszon időztek, s a korábbi beszavazó show-król beszélgettek. Tommyboy elmondta, hogy Zsani - a barátnője - elfogadta, hogy jelentkezett a VV3-ba, megbeszélték a várható problémákat s tulajdonképpen, nyugodtan engedte őt el barátnője.

Forrás: RTLKLUB

Ezután Katka és Anett mesélt a válogatást megelőző órákról. Bent Indián és Marcsi elmélkedett olyan zavaró tényezőkről, mint például a kamerák zúgása. A témában nem mélyedtek el, mert a lánynak koncentrálnia kellett. Hihetetlen kézügyességéről tett tanúbizonyságot: virágot hajtogatott. Ezt előbb a rockernek mutatta meg, aki egy kis fejsimogatással adta a lány tudtára, hogy tetszik neki a munka.

Forrás: RTLKLUB

Miután ez nem volt elég a Villa nővérkéjének, s verbális elismerése is vágyott, az ajándékot a pörköltet kavargató lányokhoz vitte. Nem maradt el a dicséret: "Jaj, Marcsikám! Hát ez olyan cuki!" - örömködött Pandora és Szilvi kórusban, s Marcsi megnyugodni látszott.