Álarcban

Vágólapra másolva!
A lakók eredeti velencei álarcokat kaptak, amelyek segítségével meg kell téveszteniük ellenkező nemű lakótársaikat. Aki a legjobban álcázza magát, az a győztes.
Vágólapra másolva!

Először a lányok - köztük Marcsi és Katka is, akik erre az időre felfüggesztették a varrogatást - kezdtek készülődni. A hálóban belebújtak a zsákruhákba, amely alá még a kezüket is eldugták. Az álarc mellett paróka is került a fejükre, a szemük körül látható bőrüket szemfestékkel fedték, hogy ennyi árulkodó jel sem maradjon. Mikor elkészültek, sorban topogtak ki a nappaliba, hogy a fiúk is átalakulhassanak.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók: Klikk a képre!

A Villa hímnemű lakói elképedve figyelték átváltozott lakótársaikat, majd ők vonultak be a hálószobába, hogy tökéletes maszkjaik mögé bújjanak. A fiúk hosszasan készülődnek a játékra, amikor is egyesével le kell leplezniük lakótársaikat, vagyis négyszemközt kell tippelniük, ki lapul az álarc mögött. Akit lelepleznek, egy ikszet kap a fényképe mellé. Aki a játék végére a legkevesebb iksszel rendelkezik, az a nyertes.

Forrás: RTLKLUB

A játék a móka mellett arra is alkalmas, hogy a lakók így, álruhában olyan dolgokat is eláruljanak egymásnak, amelyeket egyébként nem mernének. A játék mág nem kezdődött el, de a lakók máris többet nevettek, kuncogtak és hülyéskedtek, mint amennyit egy egész hét alatt szoktak.

Forrás: RTLKLUB