Indi, a háztartásbeli

Vágólapra másolva!
Tegnap este a késői órákban Indián megszegte a mikroport használatára vonatkozó szabályt, ezért büntetést kapott. De milyet... 
Vágólapra másolva!

A levélben az állt, hogy Indián többszöri kérés ellenére sem változtatott a viselkedésén és nem figyelt a mikroportjára. Ezért aztán méltó büntetést kapott, ugyanis 60 percre háztartásbelivé vált.

Forrás: RTLKLUB

Ki kicsoda 2.

Egy óra alatt jónéhány dolgot kellett megcsinálnia. Ki kellett pucolnia az összes Villalány cipőjét, továbbá minden csaj, legalább öt ruhadarabját ki kellett vasalnia. Ezzel azonban nem értek véget a megpróbáltatások.

Meg kellett tisztítania a zuhanyzó kabinok üvegeit, úgy hogy azok fényesen csillogjanak. A feladat végrehajtását Anett és Katka ellenőrizte.

Képzelhetik, hogy mindez mekkora felháborodást váltott ki rockerünkből, aki már sokszor hangoztatta, hogy mi a nő feladata és mi a férfié. A fent említett dolgok soha, még viccből sem kerültek a férfi teendői közé.

Forrás: RTLKLUB

Mellesleg az is kiborította a rézbőrűt, hogy igazságtalannak tartotta, hogy egyáltalán büntetést kapott, mert mint mondta csak a haját kente be valami ápoló krémmel és nem akarta a mikroportját összekenni. Ezért vette le.

Ettől függetlenül duzzogás ide vagy oda, meg kell hagyni, szinte mindent megcsinált. Az persze az érem másik oldala, hogy közben folyamatosan átkozódott.