Erotikus különóra

Vágólapra másolva!
A tanítás ebéd előtt befejeződött, de jöttek a délutáni különórák, a szakkörök. Tommyboy egy újfajta mozgáskultúrát fedezett fel, amit szabadalmaztatni fog.
Vágólapra másolva!

Jenny tánc- és sztárképző szakkört tartott a hálószobában. Katka, Leo és Milo megtudhatta a tanárnőtől, hogy mire jó a tánc, miért kell udvariasnak lenni, és olyan kifejezésekkel is megismerkedhettek mint a mozgás, az illem és az öltözködés.

Annak ellenére, hogy Jenny tartotta a szakkört, ritkán szólalt meg, de a többieket ez nem zavarta, vígan cseverésztek arról, hogy ki a sztár és mi kell hozzá!

Forrás: RTLKLUB

Új fotók: klikk a képre!

Tommyboy az emberi külső tökéletesítési technikáiról és a fitnessz előnyeiről mesélt Indiánnak, Frenkinek és Ágicának. Mikor Tommyboy elmondta, hogy szerinte egy nőt a tartásával lehet "feltuningolni", Ágica arcáról lefagyott a mosoly, de szerencsére nem ez határozta meg a különóra további hangulatát. A táncos kijelentette: Frenkinek szép a háta, a derekán is csak kicsi az úszógumi, jó és határozott tartása van. Indián pedig - a kora ellenére - nagyon jó kiállású.

Forrás: RTLKLUB

Ezután a gyakorlati oktatás következett. Tommyboy egy, a jövőben egész Európát meghatározó mozgáskultúrát fejlesztett ki a két fiú és Ágica segítségével. A lány egy kicsit vonakodott, majd félgőzzel mégis végrehajtotta a tanár úr utasításait.

"Erotikus fitnesz. Lehet, hogy ezt szabadalmaztatni fogom. Na gyerünk, mutassunk példát!" - buzdított a Tommyboy a lányt, egy újbóli erotikus vívódásra. Ágica kérette magát, s nem akart még egyszer részt venni a közös mozgásban, inkább leült dohányozni.