Maratoni evezés

Vágólapra másolva!
Marcsika valamiért úgy gondolja, hogy miután megnyert egy párbajt, bárkivel ordibálhat. Ma délelőtt Leóval kommunikált így.
Vágólapra másolva!

Mióta Marcsika visszatért a Párbajról, nagyon nagy lett a szája. Ahelyett, hogy evezés közben tartalékolta volna energiáit, többször is leállt ordibálni Leóval. Abban egyébként tökéletesen igaza volt, hogy a benzinkutas ne okoskodjon, hogy szabályosan hajtsa végre a feladatot, miközben ő vért izzadva küzd.

Forrás: RTLKLUB

Képek az evezésről: klikk a fotóra!

De, hogy miért kellett mindezt artikulálatlan hangon, sipítozva előadni, azt nem tudjuk. Arról már ne is beszéljünk, hogy a 'húzzál már el kifejezés' a legenyhébbek közé tartozott. A párkányi kislánynak arra is volt energiája, hogy Ágicát kérje meg arra, hogy tüntesse el a fiút a szeme elől, mert nem áll jót magáért. Mindezt evezés közben. Ordítozva. A két lány egyébként hősiesen bírta a megpróbáltatást.

Forrás: RTLKLUB

Harmadik órája tekertek, mikor egyre nehezebben bírták, s lakóink az ebédet ott hagyva, egy emberként kezdték el buzdítani őket. Három óra, 15 percig bírták a csajok. Le a kalappal előttük. Viszont az edzésnek sírás lett a vége. Anett teljesen elkeseredett, mert neki csak Leo szurkolt, mindenki más pedig Marcsikának.

Ma, 16 óra: chat Jennyvel! Klikk ide!