Jenny, az ellentétek embere

Vágólapra másolva!
Kicsit késve kaptuk meg, de íme Jenny horoszkópja: Szabadnak született, szabad szellemiségű, szabad gondolkodó. Korlátozást nem tűr. Nyugodt, kiegyensúlyozott, humanista. Nem megvesztegethető, naivan tiszta, tele van jobbító szándékkal.
Vágólapra másolva!

Mindig otthon van külömböző csoportokban, közösségekben. A csoport érdekeit a maga érdekei elé helyezi, s képviseli. Ha egy eszmére feltette a hitét, képes mellette a végsőkig kiállni. Jó szándékú segítő, aki szívesebben ad, mint kap. Ha megbántják, hideg és kegyetlen tud lenni, akkor nincs tekintettel semmire és senkire. Szereti a szépet, önmaga is szép, de nem él vele, nőiségét nem használja fel céljai eléréséhez.

Forrás: RTLKLUB

Fontos számára a jólinformáltság, igyekszik mindent megérteni. Igyekszik megérteni az embereket, akkor is, ha ellentétesen gondolkoznak, mint ő. Érzelemvilága nem mély, inkább a hatalmas érzékenység jellemző rá. Pontosan emiatt nagyon befolyásolható és alkalmazkodó, családcentrikus. Fontos számára az édesanyja. Könnyen meghatódik, de tud zárkózott, elutasító és hideg lenni. Nagyobb a fantáziája, mint a kivitelező képessége. Nem a pénz, csak a cél érdekli, a teljesítés.

Tudja, hogy mit kell tenni a mások feletti hatalomért. Rejtett közszereplési vágya hatalmas erővel löki a nyilvánosság elé. Látens sikerkeresés jellemzi. Igyekszik biztosra menni. Hiányzik belőle a spontaneitás. Gyors és felületes hangulatember. A nyilvános elismertségért nagyon sok mindenre képes. A mások előtti kudarc nehezen feldolgozható számára. Fél a kritikától. Ha csalódik, a másikat vagy a sorsot hibáztatja. Agresszív megnyilatkozásait hűvös önmérséklet váltja fel.

Éles ésszel tud másokat kezelni. Szerelmével szemben követelőző de egyben odaadó is. Féltékeny és bosszúálló. Kapcsolat híján elveszettnek érzi magát. Eléggé humortalan. Nyiltan, egyenesen, határozottan tör előre. A közvéleményt igen megosztja. Jó a szervező képessége, a gyakorlatiassága. Kalandvágya cselekvésre sarkallja. A nagy ellentétek embere.

Életfeladata, hogy hatalmi vágyát visszaszorítsa. Másoknak kell támaszt adnia. Tudnia kell, hogy az erő a lágyság mellett, a harmónia az agresszió mellett is létezhet. Ne becsülje alá önmagát, felejtse el a védekezést és a vádolást.

Köves Zsuzsanna
Asztrológus