Vágólapra másolva!
Katka és Indián a Villa falain belül nemigen lesznek már barátok, túl sok összezörrenésük volt a közelmúltban. A rézbőrű akkor is beszól, ha teljesen felesleges (mivel nem látott nőt közelről hosszú hetek óta, félőrült), ugyanakkor a szőke lányka sem egy visszahúzódó, csendes természet.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Új képek!

Több haragos szóváltása volt már e két lakónak, mivel mindketten öntudatosak, büszkék és nem szeretik, ha másé az utolsó szó. Emlékezetes volt a teraszon lezajlott pengeváltás, mikor a rocker pillanatok alatt felhúzta magát egy olyan dolgon, melyhez szinte semmi köze nem volt - ugyanakkor a külkeres lány sem viselkedett okosan: flegmán, nagyképűen válaszolgatott a szemlátomást robbanás előtti állapotba került apacsnak. Jó öreg szokásunkhoz híven ebben a témakörben is kitettünk egy szavazást a közelmúltban és pár nap alatt 12 ezren voksoltak: akkor többen elkerülhetetlennek látták a párbajt.

Forrás: RTLKLUB

A többség úgy vélte (40%), hogy Katka tomahawkjával lemetszené a rézbőrű skalpját és vidáman trappolna vissza a Villába. Azóta a helyzet némiképp változott: Leo lett a kiválasztott, így az Indián-Katka meccs halasztódik - talán örökre.

Katka és Indián napok óta tépik egymást. Mi lesz a vége?

Párbaj, Katka jön vissza, 5009 szavazat, 39.8 %
Párbaj, az apacs nyer, 3876, 30.8 %
Elcsattan egy pofon is, 1127, 8.9 %
Kibékülnek, 1649, 13.1 %
Szerelem, házasság, 933, 7.4 %

Összesen: 12 594 szavazat