Vágólapra másolva!
Ketten hiányoznak ma a Villából. Ágica és Leo korán reggel nagy készülődésben volt: fontos fotózás várt rájuk.
Vágólapra másolva!

Az ötödik Kiválasztott és Villabeli párja az áprilisban megjelenő Való Világ magazin címlapjához pózol egész délelőtt. A többiek visszafogottan kezdik a napot. A lányok sóhajtozva várják a fotózással kapcsolatos híreket, a fiúk Indiánnal az élen sztoriznak. Régi balhék, jól irányzott és elvétett ütések - Frenki és Indián ki sem fogy a pikáns történetekből.

Forrás: RTLKLUB

Marcsi, Ágica és Katka nem vesznek részt a beszélgetésben - nem úgy, mint tegnap: A kiválasztás után, nem csak Marcsika, de Ágica is önmarcangolásba kezdett. Fejét Anett szőke buksijának döntötte, s hangosan elmélkedett. Úgy gondolta, meg kellett volna akadályoznia, hogy Leo legyen az, aki párbajozni megy.

Forrás: RTLKLUB

Anettre is átragadt ez a komor hangulat, ő nem hitte el, hogy a benzinkutas tényleg ezt szerette volna. Marcsika elég sokáig sírdogált, annak ellenére, hogy sem Ágica, sem Leo nem haragudott rá. Sőt! Mint tudjuk, a fiú kifejezetten erre kérte őt. A kemény pillanatok után hamar megérkeztek az üzenetek, amelyek ezúttal nem nagyon izgatták fel a társaságot. Csaba, Tommyboy és Indián edzett, a többiek pedig szépen lassan nyugovóra tértek.