A szabálysértő

Vágólapra másolva!
Tommyboy a Villában tartózkodása alatt többször súlyosan megsértette a Villaszabályzatot. A stábnak most elege lett. 
Vágólapra másolva!

Lilu bejelentkezése alkalmával Tommyboyhoz szólt. A műsorvezető emlékeztetőül felolvasott egy mondatot a Villaszabályzatból, ami így hangzott: "Tilos a Villában és a kertben elhelyezett kamerákat és mikrofonokat letakarni, megrongálni, vagy egyéb más módon működésképtelenné tenni."

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Ezután egy rövid bejátszást is megtekinthettek a Villalakók, amiből világosan kiderült, hogy bizony Tommyboy nem egyszer hozzányúlt a technikai eszközökhöz.

Volt olyan, amikor elfordította a kamerát, belehelte a kamerát, de olyan is megesett, hogy a medence feletti mikrofont rugdosta.

A lakók a vetítés alatt jókat derültek lakótársuk aprónak hitt csínytevésein, de lehervadtak a mosolyok, amikor Lilu közölte, hogy ez talán nem annyira vicces, ugyanis ezek a tettek akár a játékból való kizárást is vonhatják maguk után. Tommyboyt most utoljára figyelmeztették arra, hogy ne tegyen olyan dolgokat, amiket tilt a szabályzat.

Forrás: RTLKLUB

A műsorvezető a nyomaték kedvéért még azt is elmondta, hogy a Való Világ történetében még soha senkit nem zártak ki a játékból, de ha a fent említett dolgok újra megtörténnek, a táncosnak nincs többé maradása a Villában.

Ezzel Lilu magukra hagyta a döbbent lakókat. A lányok megnyúlt arccal ültek és sápítoztak. "Úristen Tommy. Szedd össze magad. Azt hittem kizárnak" - így Ágica.

Forrás: RTLKLUB

Tommyboy azonban már vissza is tért a borotválkozáshoz és roppant nagy arccal közölte, hogy "Ugyan már. Nem lesz itt semmi baj" - bár később azt is hozzátette, hogy egy pillanatra ő is azt hitte, hogy számára vége a játéknak.