Vágólapra másolva!
Gasztronómia szakértelem egy kis verbális képességgel fűszerezve, s máris kész egy finom kis kabaré. A hozzávalók nem mindenki számára adottak...
Vágólapra másolva!

A MiniVillaStáb olyan hihetetlen precizitással kidolgozott és összetett feladattal látta el a MiniVillaLakókat, hogy még nekünk is átláthatatlan. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy a lakók párosával 'Főzőcske, de okosan!'-t játszottak a konyhában.

Forrás: RTLKLUB

Először az Anett-Katka páros vonult fel, akik őrületes intenzitással kezdtek el magyarázni az elkészítésre váró ételről. Mindenféle egymáshoz nem illő dolgot válogattak össze az ebédhez: különböző háztartási szereket és egyéb, nem emberi fogyasztásra ajánlott hozzávalókat. Annyira izgatott volt a két lány, hogy egy-két butaság is kicsúszott a szájukon, amit a MiniVillaStáb egy jó nagy röhögéssel és a 'szőkék vagytok' felkiáltással díjazott.

Forrás: RTLKLUB

Sokkal jobban teljesített az Ágica-Tommyboy páros, akik a külsejükre is óriási figyelmet fordítottak. Fehér ingben álltak neki a főzéshez. A menü tartalmazott egy levest, (melynek összetevőit inkább nem írjuk le), egy főételt, (Wc-papír karikák, barnamaci szósszal, hántolt nem tudjuk, mivel), egy desszertet (tusoló habrózsa csokiöntettel), s egy koktélt (tengeri olaj) is.