Leo, én szétverlek!

Vágólapra másolva!
Lakóink megelégelték a nihilista és hedonista életmódot és a tettek mezejére léptek. Jerry Springer show-t rendeztek a Villában.
Vágólapra másolva!

Semmi meglepő nincs ebben, ha csak az nem, hogy az ötlet a kis csapat fejéből pattant ki, s mikor a stáb - segítségként - egy levelet küldött a Villába, azonnal munkához is láttak.
A teraszon beszélték meg, hogy ki legyen a műsorvezető, milyen témákat boncolgassanak, kik küzdjenek majd meg test-test ellen és azt is kitalálták, hogy kik legyenek a biztonsági emberek.

Forrás: RTLKLUB

Lakóink szárnyalni engedték amúgy sem szegényes fantáziájukat, s hihetetlen kreativitásuknak köszönhetően viszonylag hamar összeállt a show. A témaválasztásnál azonban egy kicsit elidőztek, mert Marcsika semmiképpen nem akarta, hogy a Niki Belucci estén történt eseményekről vitatkozzanak. (Emlékeztetőül: a párkányi kislány nagyon kiakadt Milo viselkedésén)

Forrás: RTLKLUB

Az utánozhatatlan, mindig higgadt és igen bölcs Jerry Springer szerepét Anettre osztották, aki életében nem látta még a showman műsorát. Ez persze nem jelentett problémát, a többiek másodpercek alatt elmondták a lényeget: kemény viták, kemény verekedések, amikben a műsorvezető csak moderál.
Ágica teljesen lázba jött, s izgalmát egyáltalán nem titkolta: "Fú, Leo! Én úgy szétverlek téged!"