Tommy utolsó esélye

Vágólapra másolva!
A Star Wars eredeti trilógiájában a nézők jobbára a lázadókkal szimpatizáltak, főképp mikor gigászi birodalmi lépegetők támadták a köztársasági eszmék híveit a jeges Hoth bolygón. Tommyboy is sokat lázongott a napokban, így nagy kérdés, hogy a VV követői vajon mennyire szeretik az ilyesfajta rebellis magatartást.
Vágólapra másolva!

Elképzelhető, hogy a csibészkedésre eddig nem sok hajlamot mutató T-boy azért rendetlenkedett oly sokat az elmúlt héten, mert szerette volna felhívni magára a figyelmet. Mindenképp meg akarta magát méretni kint, egy párbajon - és ide egyszerű út vezet, ha a lakó is úgy kívánja. Pár gonoszkodó beszólás, néhány nyers megjegyzés, némi lázongás, kötekedés a stábbal és máris megvan a kellő számú, lefelé fordított ujj.

Forrás: RTLKLUB

Mitől kezdett el rosszalkodni az önfegyelem szobra, a példás magatartásáról és jeles szorgalmáról is ismert chippendale-táncos? A volt telefonszerelő (mert van neki polgári szakmája is, úgy ám!) vélhetően csak így szerette volna felhívni magára a figyelmet, hátha így több szavazatra számíthat majd a párbajon. A honlap látogatóinak igen nagy része (36%) kedveli a Leslie-nél is többet piperészkedő, kissé hiú és piperkőc fiút, ugyanakkor a szavazók harmada már csak egy esélyt, egy utolsó lehetőséget adna neki. Olvasóink ötöde menten hazaküldené a nonkonformista ifjoncot, de 12 % úgy véli, hogy a rosszcsontok kifejezetten rokonszenvesek, szedjék csak szét a Villát bátran.

Tommy sokat lázong mostanában. Mi legyen vele?

Maradjon, kedvelem: 3260 szavazat, 36.3 %
Azonnali kizárás! 1958, 21.8 %
Még 1-2 szabotázsa lehet: 1080, 12.0 %
Egy hiba és haza! 2678, 29.8 %

Összesen: 8 976 szavazat