Az utolsó nap reggelén

Vágólapra másolva!
Tommyboy vagy Frenki utolsó Villabeli napjának reggelén a késői ébresztő ellenére is álmosan ücsörögnek a teraszon a lakók. A téma a tegnap este.
Vágólapra másolva!

Azt mondtad, hogy Leóval görkoriztál a sötétben. Én meg azt, hogy büdös macskaszag van - meséli Katka nagy lendülettel, milyen értelmetlenségeket beszéltek Frenkivel félálomban. Az éjszaka további eseményeiről nem esett szó, pedig Frenki és Katka nagyszabású búcsúzkodást tartott.

Forrás: RTLKLUB

Szóba kerülnek a tegnapi sms-ek is: Leo megemlíti a fekete sálas üzenetet, de egyik lakó sem merül bele a részletekbe. Ebben a témában Ágica már tegnap kidühöngte magát, így ma inkább a raktárlistával és a mosással foglalkozik. Leo borospoharakat mosogat, tűzhelyet súrol, a többiek pedig versenyt ásítoznak cigarettázás közben a teraszon.

Forrás: RTLKLUB

Katka énekelget, Tommy a napon fekszik, amíg rá nem jön, hogy túl sok a felhő. Milo és Frenki a Villa legifjabb lakójának dagadt könyökét vizsgálgatja. Ágica közben már a porszívózásnál tart, de ez sem ébreszti fel a lustálkodók lelkiismeretét.

A kiválasztott Tommyboy vagy a kihívott Frenki utolsó napját tölti a Villában. A nagy megmérettetéshez - az esti Párbajhoz - erőt kell gyűjteniük, így ők ketten jogosan tartják távol magukat a házimunkától.