Mi lenne, ha?

Vágólapra másolva!
A lakók azt a feladatot kapták, hogy válasszanak, Tommyboyt vagy Frenkit látnák szívesen továbbra is a Villában. Döntésüket meg is kellett indokolniuk. 
Vágólapra másolva!

A feladat részeként el kellett mesélniük, milyen rossz tulajdonságai vannak a két Párbajozónak, milyen előnyök és hátrányok származnának abból, ha Tommyboy vagy Frenki nem jönne vissza a Párbajról. Tommyboy mellett egyedül Leo, Frenki mellett a többiek sorakoztak fel. A moderátor, Csaba, semleges maradt.

Forrás: RTLKLUB

Csaba: Beszéljünk a rossz tulajdonságokról!
Ágica Tommyboynak: Engem rengetegszer bántasz. Nekem nem tetszik a hangnemed, amit egy nővel szemben megengedsz magadnak.
Katka Tommyboynak: Sok helyzetben pártatlan vagy. Inkább nem mondasz véleményt.
Anett, Marcsi és Milo nem tudott érdemben nyilatkozni, mert "csak azért ültek Frenki mellé, mert őt jobban szeretik, de Tommyboyjal sincsen semmi bajuk".
Leo Frenkinek: azt veszem észre, hogy az összes negatívum, amit kapsz, a nők miatt van. Nekem nem szimpatikus, ahogyan a nőkkel szemben viselkedsz. Soha az életemben nem raktam volna a helyedben a Szilvire a jelet, a Katkás dologgal sem értek egyet.

Csaba: Miért lenne jó, ha Tommyboy jönne vissza?
Leo: Nem pazarol, odafigyel arra, hogy miből mennyi kell. Tommyboy soha nem tenne vagy mondana olyat, ami miatt sírnál, Frenki biztos.
Csaba: Miért lenne jó, ha Frenki jönne vissza?
Ágica: Az a két ember, aki mosolyt tud csalni az arcunkra, az Milo és Frenki. Ha nem Frenki jön vissza, Milo lehet, hogy nem talál társat magának. Észreveszi azt, amikor sírok, odajön és beszélget velem.

Forrás: RTLKLUB

Leo természetesen elmondta a véleményét, de Frenki csapatában Ágicán kívül szinte mindenki más néma volt. Frenki maga reagált a neki szóló kritikára. Egy idő után pedig már csak Ágica és Leo nyilvános vitájának lehettünk tanúi. Mivel ezt a lakók egyre kevésbé élvezték, Csaba berekesztette a vitát.

A nappaliban folytatódott a beszélgetés, Leo kifejtette, hogy ami ma történt, az azt bizonyítja, hogy a nőkkel bárhogyan lehet beszélni, bárhogyan lehet viselkedni, akkor is azt választják, aki néha jópofizik velük. Ágica gyorsan meg is sértődött, és előadta, hogy Leónak nem mindig van igaza, amikor azt hiszi, hogy igen. Anett és Ágica magyarázták a bizonyítványukat, miért nem Tommyboy mellé ültek. A chippendale fiú elmesélte, ő nehezen engedi közel magához az embereket. Katka is bejött a teraszról és kifejtette, hogy felesleges a beszélgetés, mert mindenki mindent magára vesz és konfliktusok lesznek.

A beszélgetés tehát kudarcba fulladt, Ágica és Leo pár perccel később nagy egyetértésben mindent megbeszélt, itt Ágica már nem volt olyan vehemens, Leo pedig kicsit ráhagyta a véleményét. Katka egy cigaretta után bejött a teraszról és bejelentette, ma elköltözik Frenki mellől.