Százhét nap

Vágólapra másolva!
Frenki Szilvivel együtt Szilveszter napján költözött be a Villába. Tegnapig százhét napot töltött el kedvelt és kevésbé kedvelt lakótársai körében.
Vágólapra másolva!

2003. december 31.: A Beszavazó Show-n végig Frenki és Szilvi vezet. Előnyüket végig megtartják: 24467 szavazattal nyernek.

Forrás: RTLKLUB

2004. január 1.: A csapat VillaMestert választott. Háromperces beszédben kellett egyenként kifejteniük, hogy ki, miért lenne jó erre a posztra. Frenki tökéletes magabiztossággal jelentette ki, hogy ő a legmegfelelőbb személy erre a feladatra, mert kiváló rendet tudna tartani a Villában. A legösszeszedettebben Tommyboy vázolta társainak, hogy miért járnak jól vele, így egyöntetű döntés alapján őt választották VillaMesternek.
2004. január 6. a Riportszobában: "Kedvesem, Segal és Tommyboy - őket szeretem, körülöttük forgok. Pandorában kellemesen csalódtam, vannak érzései, felvállalja magát. Tommyt nagyképű, gizda srácnak gondoltam a filmje alapján, de jó gyerek. Segallal és Tommyboyjal jó a kapcsolatom, egy hullámhosszon vagyunk, hetvennégyes születésűként. Párommal most jól elvagyunk, de benne van a pakliban, hogy nem lesz mindig így. Ő is nagyon közvetlen, akárcsak én. Ha lesz köztünk konfliktus, mi az magunknak teremtjük meg. A végletek emberei vagyunk, nagyon megbántjuk a másikat és nagyon tudunk marakodni.

2004. január 12., hajnal: A külvilágból érkező üzenetek rendesen felzaklatták a lakókat. Szilvinek és Frenkinek könnyű dolga volt: egymás szoros közelségében vezették le a feszültséget.
2004. január 12.: Tommyboy titkos küldetést kapott. Frenkinek egy izgató chippendale táncot kellett betanítania, természetesen Szilvi tiszteletére.
2004. január 14.: A volt táncosnő becibálta párját a mosókonyhába, aztán - szeretgették egy kicsit egymást. Ez mostanában gyakori, ám ezúttal nem paplan alatt és nem visszafogottan fejezeték ki zsigeri vonzódásukat egymás iránt.
2004. január 15.: A szaunába száműzöttek közül Frenki és Leo ma korán ébredtek, és kitalálták, hogy megbosszulják kiközösítésüket. Eltorlaszolták a Villa kijáratát.
2004. január 15., VillaNapló: " A szaunába száműztek minket, és rengeteg szemét szankciót vezettek be. Dolgoztattak, megaláztak, kínoztak bennünket, ennek hatására persze mi fellázadtunk. Volt itt szökés, zendülés, érzelmi - és testi erőszak, de a végén csak beláttuk, hogy sajnos engedelmeskednünk kell nekik. Este megérkezett a 11. Villalakó a 18 éves Milo. Csóríkám nagyon megszeppent volt az első időszakban, de szerintem jó srác, biztos le fog hülyülni hozzánk, és beilleszkedik majd ebbe a nem hétköznapi brigádba".
2004. január 19.: Ma egy rendhagyó én-klipet készítettek a lakók: az előző hét szerdán beköltözött Milót kellett a többieknek bemutatni. Frenki percek alatt átváltozott néptáncossá és remekül eljárta a botostáncot. Bot nélkül. A táncost Frenki alakította, aki szerelme, néhány kilogramm zselé és fogkrém segítségével remek Milo-fejet varázsolt magának.
2004. január 25.: Szilvi párja, egy statisztikai felmérést idéz, mely szerint egy férfi egy évben 152-szer szeretkezik, majd azonnal megtoldja a következővel: "Sz.r a statisztika, én napi hármat is bevállalnék".