Vágólapra másolva!
Frenki már kipottyant, így Katka szerető nélkül maradt, csak a magány, a bánat és a reménytelenség maradt társként. Mi arról kérdeztük múlt héten a netezőket, miképp látják ezt a furcsa kapcsolatot. "Megalázó, durva szerelem" - énekelte egykor az Európa Kiadó. Katka most nem dalol egy darabig.
Vágólapra másolva!

Szilvi kihullása után a bevallottan nagy szexuális étvággyal rendelkező Frenki jól tartotta magát, pár héten át bírta a gyűrődést. Eljött azonban a Sztárbox estéje, mikor volt párja nemhogy nem küldött szerelmetes üzenetet bezárt párjának, hanem egyenesen kijelentette, hogy nem is gondol rá. A dac, düh és elkeseredés vetette Frenkit a már teljesen elmagányosodott Katka elé, aki viszont felettébb megörült ennek, mint Balázs Pali az új dauernek.

Forrás: RTLKLUB

Új képek!

A táncos fiújában már nem bízó, elkeseredett Katka láthatóan többet is akart volna Frenkitől, de csak éjszakai - rövid, ám intenzív - meneteket kapott. Ebben az országban is sok nő él így, ezért is tettük fel a kérdést a honlap látogatóinak: miképp látják ezt az egyoldalú szerelmet, mennyire vetik meg Frenkit, mennyire sajnálják a kihasznált Katkát? 13 ezren szavaztak: 53 százalék látja úgy, hogy a fuvaros kihasználta a szőke ceglédit és bukó módon viselkedett vele.

Megalázó, furcsa szerelem. Ön mit gondol a Katka-Frenki viszonyról?

Katka megérdemli: 3 528 szavazat, 27.1 %
Frenki bunkó: 6 947, 53.3 %
Frenki korrekt: 1110, 8.5 %
Normális kapcsolat: 1041, 8.0 %
Esküvő lesz: 405, 3.1 %

Összesen: 13 031 szavazat