Ki fog nyerni?

Vágólapra másolva!
Ma a Villanővér mindenkit behívott a Riportszobába és azon túl, hogy lehetőséget adott mindenkinek, hogy hazaüzenhessen valamelyik szerettének (lásd a videókat), megtudakolta, ki kit érez most a ValóVilág esélyes győztesének.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Tommyboy szerint Csaba lesz a befutó, mert egy nagyon értékes tulajdonságokkal bíró ember, de egy kissé tart tőle, hogy önhitté válik, és elszáll magától. Anett szerint viszont a chippendale-fiú kapja a milliókat, mert tisztelettudó. Milo megérzése az, hogy Leo nyer, de hogy miért, maga sem tudja.

Csaba volt az egyetlen, aki bevállalta, hogy magát tartja a legesélyesebbnek, mert még nem felejtette el, nyerni jött be a Villába. Marcsi is őt tatja esélyesnek, az érzéseit így magyarázta: "azért, mert olyan amilyen". Ágica is úgy véli, a lovász a favorit, de azért Leo is befuthat.

Katka szerint viszont Ágica fog beköltözni a nyereményházba, "saját magáért, mert kedves, aranyos, és mindenki szereti". Leo szerint ismét csak a közkedvelt Csaba viszi a pálmát, kocsival (minek is az neki?), hiszen olyan különleges dolgot csinál, amit más nem, és ezt értékeli a világ.