Tommy vállalja az izgalmakat

Vágólapra másolva!
A rebellis chippendale-táncost nem csak az dühíti fel, ha ferdén áll egy hajszál a fején vagy ha kócos a szemöldöke: azt sem szereti, ha nagy unalomba süpped a lét. Mivel szereti a kihívásokat, az izgalmakat, nem bánja döntését: védettséget kapjon egy államfő, ne ő!
Vágólapra másolva!

"Ágica féltékenysége mindenképp jogos. Magamból kiindulva, úgy látom, hogy bizonyos szituációkban Leónak inkább Ágica mellett volna a helye és nem mellettem vagy Katka mellett."

Forrás: RTLKLUB

"Ki áll hozzám legközelebb? Itt a Villában talán Csaba, én ezt így érzékelem, határozottan ki merem jelenteni. Leo nem nagyon tudja kimutatni a barátságot. Vannak ilyen emberek. Csabával nagyon sok időt töltöttünk együtt, korábban sokat edzettünk és persze beszélgettünk. Haveri kapcsolat alakul ki, bár kint valószínűleg nem találkoztunk volna. Ő is nagyon elfoglalt ember, én is. Kint az emberek elmennek egymás mellett, nem veszik észre egymást. Kint én is fel fogom keresni és ő is így fog hozzáállni a dolgokhoz. Én már tervezgetek közös dolgokat a kinti életre. Lemennék Akasztóra és megtanulnék lovagolni, ez hiányzik az életemből."

"A kendő? Az jó, hogy egyenértékű vagyok a többiekkel. Nem lett volna jó egy nyugodtabb időszak. Érintett lehetek a kihívásnál és akkor megint közelebb leszek ahhoz, hogy megtudjam, hogy állnak hozzám az emberek vagy hogy állnak Milóhoz."

Folytatás: videón!