Eljött az elszámolás ideje

Vágólapra másolva!
Az első év véget ért, így lakóink megkapták az éves elszámolást. Először nem sokat törődtek az inflációval és a kamatokkal, de aztán mégis komoly számolásba kezdtek.
Vágólapra másolva!

Ebben az évben, azaz hétfőn az infláció 10%-os volt. A bankbetétek és a kötvények kamatai az inflációból adódnak. A Villa Légitársaság vezetőségével nem voltak megelégedve a részvényesek, ezért év közben egy új vezetőséget választottak. Ez az új management átszervezte a légitársaságot és így ebben az évben a részvényekre 5%-os hozamot fizet a cége.

Forrás: RTLKLUB

Az európai gazdaság - mint már azt hírül adtuk -, ebben az évében szédületes ütemben fejlődött. Vállalatok alig bírták kielégíteni a keresletet. A részvények így magasabb hozamot produkáltak. Ebben az évben a Részvény alap 36,5%-os hozamot fizet - olvasták lakóink, akik nem sok mindent tudtak kezdeni a számokkal.

Forrás: RTLKLUB

Bár egy percre átfutott az agyukon, hogy kiszámolják, ki, milyen évet zárt, de mivel egy óriási kártyaparti közepén jártak, előbb inkább befejezték a játékot. Aztán csak nekiláttak a számoláshoz, de egyre jobban belebonyolódtak, amit persze egyáltalán nem csodálunk.

"Gyengécske!" - jelentette ki Csaba, miután összegezte az éves kiadásokat és bevételeket, és persze ezzel nem volt egyedül. Rövidesen kiderül, hogy a kezdő 14.500.000 forint kezdőtőkéhez képest, ki, mennyit keresett és min buktak nagyot.