Vágólapra másolva!
Cigarettázás közben a teraszon az éjszakára terelődött a szó. Később az ideiglenes lakó példás büntetést rótt ki Csabára, majd elmondta, miket tapasztalt az elmúlt órákban.
Vágólapra másolva!

Ébredezés után Vágó István az éjszakáról kérdezgeti a lakókat, akik ragaszkodtak hozzá, hogy vendégük a hálószobában aludjon. "Azért akartátok, hogy bent aludjak, hogy kényelmesen aludjak?" - faggatja a teraszon a lányokat, akik helyeselnek. Kiderül, a műsorvezető nagyon is jól aludt a hálószobában.

Forrás: RTLKLUB

Csaba bement a raktárba, ezzel megszegte a VillaSzabályzatot, és büntetést érdemel. A példaértékű büntetést az ideiglenes lakónak kell kitalálnia. "Vegyük le a tetoválását!" - mondja először viccesen, majd kijelenti, hogy nagyon idegesíti Csaba nagy, lovas csatja, ezért egy napig nem hordhatja. "És a másikat sem vehetem fel? De tényleg?" - kérdez vissza a lovászfiú, majd megadja magát. "Most ígérd meg, hogy többet illetéktelenül nem mész be a raktárba, és holnap ilyenkor felveheted az övedet." Csaba próbál alkudozni, majd fejet hajt.

Vágó István nem bírja annyira a tétlenséget, mint a lakók, ezért máris a színdarabot próbálná, de a lakók lehűtik: "Majd kapunk utasítást." "Megcsináljuk a drámát, iszunk egy kávét, elszívunk egy búcsú cigit, aztán szabad leszek" - vázolja a napot a műsorvezető. "Ki fogok menni, sokan fogják kérdezni, milyen tapasztalataim voltak." "Azt kell mondani, hogy ennyi idő alatt nem ismertem meg senkit" - javasolja a megoldást Milo, de Vágó István folytatja: "Nekem a Marcsi tűnt a leghallgatagabbnak, azt hittem, cserfesebb." "Kicsit még Londonban van" - védekeznek a lakók. "Annyit tudok mondani, hogy sokkal pozitívabbak vagytok, mint gondoltam" - foglalja össze végül a lényeget.

"Nekem az a legérdekesebb, hogy van-e bennetek tudatosság, vagy nincs. Szerintem mindenkiben van. Ti visszafogtátok magatokat ellőttem?" Meglepetésre a legszótlanabb, Csaba válaszol elsőként: "Én még nyitottabb is voltam, mint szoktam. Összefüggő mondatokat sikerült alkotnom." Ehhez egyetlen lakó sem tudott semmit hozzátenni.