Csaba szomorú

Vágólapra másolva!
A lovászfiú tegnap este óta nem mozdul Anett mellől. Vonzalma a Párbaj közeledtével erősödik, a lány pedig nem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel.
Vágólapra másolva!

Csaba már tegnap kétségbeesett: Mi lesz, ha szerelme tárgya lesz Marcsi Párbajellenfele, és ő már ezen a héten meg kell, hogy váljon az imádott lány társaságától? Ezért aztán mindent megtesz, hogy a lehető legtöbb időt töltse Anett közelében.

Forrás: RTLKLUB

Anett és Csaba: Klikk a képre!

A lány nem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel. Hiúságának persze hízeleg a fiú vonzalma, de a jelenség hosszútávon inkább idegesíti. Az, hogy beadja a derekát és viszonozza Csaba érzelmeit, vállalhatatlan a szemében, így maradnak a félmegoldások.

Forrás: RTLKLUB

Anett elviseli Csaba társaságát, néha még kacérkodik is vele, de semmi többről nem lehet szó. A lány már csak azért sem viselkedhet másként, mert Csaba nélkül napjai nagy részét egyedül tölthetné a Villa falai között.

Forrás: RTLKLUB

A lovászfiú természetesen tisztában van azzal, Anett sokszor csak elviseli, de vonzalma annyira elhatalmasodott rajta, hogy neki most ez is elég. Ezért aztán egész nap a lány sarkában van, epekedő pillantásokat küld felé, néha megsimogatja a karját, megfogja a kezét és puszit nyom az arcára.

Csaba tegnap óta vigasztalhatatlan, a legrosszabbtól fél. És a fejlemények egyelőre őt igazolják: a nézők Anettet küldték a pénteki Párbajra. A mai strandhangulatot követi talán az utolsó nap, amit imádottja közelében tölthet. Gondolatait persze senkivel nem osztja meg, de arca mindent elárul.