Király Linda újra elénekelné a himnuszt

Vágólapra másolva!
A COMET-díjra jelölt énekesnő a Vendégszobában visszatért himnuszos bakijára, valamint elmondta, milyen számára az ideális társ, és hogyan tartja a súlyát. Szakmájával kapcsolatban elmesélte, hogy nyáron talán összefut Justin Timberlake-kel, és hogy milyen nehézségei vannak a számára nagyon fontos magyar zenei piacon.
Vágólapra másolva!

Ha újra felkérnének, ki mernél állni elénekelni a himnuszt? (Burney_21)
- Igen, de nem olyan körülmények között.

A himnuszos baki mennyire befolyásolta a megítélésedet a baráti körödben? (Prowler)
- Akik ismernek engem, tudják nagyon jól, hogy először is ember vagyok, hibázhatok, de egyébként nem befolyásolta egyáltalán.

Volt-e olyan pillanat, amikor azt mondtad, hogy abbahagyod a zenélést? (cool111)
- Volt. Pont az előző kérdéssel kapcsolatos: amikor láttam, hogy az emberek hogy tudnak bánni velem egy hiba miatt. Rákérdeztem arra, hogy mivel az éneklést azért csinálom, hogy boldogságot okozzak, akkor minek folytassam, ha úgyis csak olyat keresnek, amibe beleköthetnek. De aztán ezt gyorsan kitöröltem a fejemből.

Elmesélnéd röviden és tömören, hogyan lett belőled énekesnő? (OPCOpel)
- New Yorkban születtem, 13 évesen elkezdtem operát énekelni kint. 14 évesen felvételiztem egy olyan iskolába, ahol 600 gyerekből kettőt választottak ki, és én voltam az egyik. Ebben az iskolában ismerkedtem meg más műfajokkal is. 17 évesen költöztem először Magyarországra, sok helyen fellépegettem, a konziba jártam. A Komlóssy Erzsébethez járok az Operában. Az egyik fellépésemen meghallott énekelni a Dobray Gyuri, aki a Szerelem utolsó vérig-et rendezte. Ő szólt a Presser Gábornak, felénekeltem a betétdalát, a többi meg már csak úgy jött - kemény munkával.

Szeretném megkérdezni, miként is kerültél haza, mivel én csak arra emlékszem, hogy a tévében mutattak téged jó 2 éve, de előtte fogalmam sem volt róla, ki vagy. (Butter_Cup)
- Azért, mert Amerikában születtem és ott nőttem fel, nem is voltam Magyarországon igazán előtte. Azért költöztünk haza Magyarországra, mert az anyukám nagyon beteg volt, és ez volt a kívánsága. Nem is tudtam, hogy egyáltalán folytatom-e majd az éneklést Magyarországon, de keményen dolgoztam, és hirtelen berobbantam.

Hogy érzed, sikerült teljes mértékben beilleszkedned itt Magyarországon? Mi az, ami leginkább tetszik benne? Szívesebben maradnál itt, vagy visszamennél élni az Egyesült Államokba? (jamess19)
- Nagyon szeretek Magyarországon élni - általában úgy van, hogy aki Amerikában születik, az Európába vágyik. Mindenféleképpen itt szeretnék maradni, nagyon tetszenek az itteni építészeti stílusok és a kultúra, s természetesen az emberek is.

Mesélj egy kicsit az amerikai "életérzésről", miben, hogyan gondolkodnak másként, mint mi? (Dancerchick)
- Nekem nem igazán jött be a "jaj de boldog vagyok, állandóan mosolygok, szeretlek, és aztán hátba szúrlak". Lehet, hogy ez általános emberi tulajdonság, de ezzel inkább Amerikában találkoztam.

Szerinted a tehetséged kimutatására Magyarország megfelelő helyszín? Sok sikert! (cool111)
- Köszi szépen! Nekem mindig nagyon fontos volt Magyarország, pláne azért, mert itt szerették meg és fogadták be a hangomat először. Az más dolog, hogy nehezebb megélni belőle Magyarországon, de ez a piac mindig is fontos marad nekem.

Mit gondolsz a magyar zenei életről? Nem gondolod, hogy kicsit lapos, ráadásul mintha csak néhány ember kezében lenne az egész. (coll)
- Az biztos, hogy más, mint a kinti. Eléggé pici a piac is, a többiről nem beszélek:)

Mikorra várható új maxi? (dankoboy)
- Most, ebben a hónapban valamikor fog megjelenni, már forgatjuk a klipjét nemsokára.

Lesz magyar nyelvű albumod is? Vannak terveid Amerikában is? (babett)
- Már van magyar nyelvű lemezem, igaz, hogy rajta van egy pár angol nyelvű szám is. December végén jelent meg. Az amerikás dolgaim folyamatosan alakulnak, de egyre komolyabb a helyzet:)

Amatőr zenészberkekben mozgok, és a múltkori kényes eset után beszélgettünk rólad, a karrieredről. Arra jutottunk, hogy a hangod tényleg gyönyörű, és angol nyelven etalon vagy, de a magyar nyelvű dalokat nem kell erőltetni. Mi erről a te véleményed? (Breitkopf
- Az tény, hogy nagyon nehéz nekem a magyar nyelv, de közben nagyon fontos is. Dolgozom a külföldi karrieremen, kintre természetesen csak angol nyelvű dalokat szánok. Mivel nagyon fontos nekem Magyarország, ezért továbbra is "próbálkozom" a magyar nyelvű dalokkal.