Vágólapra másolva!
Vírus címmel a héten jelenik meg a Hooligans legújabb albuma. Ebből az alkalomból Tibi és Endi jött el a bandából a Társalgóba, ahol sok egyéb mellett elmondták, miért érzékenyek rá, ha a régebbi lemezeikhez hasonlítják az újat. Az is kiderült, hogy nem ők csinálják a tetoválásaikat, no meg szó esett Endi szép számú nőügyéről is.
Vágólapra másolva!

Mit gondoltok, a Szenzáció sikerét túl tudjátok szárnyalni a Vírussal? (fortin)
- Nem szoktunk ilyeneken gondolkodni. Aki hallotta az új anyagot, az azt mondta, hogy szerinte bőven túlszárnyaltuk.

Az új album a Szenzáció vonalát követi? (yeti76)
- Nem, nem ismételünk meg még egy lemezt, mindig előrehaladunk.

Mikor jön megint egy olyan sikeres dalotok, mint a Királylány vagy a Játszom? Amilyen hamar belendültetek ezzel a 2 dallal, olyan hamar el is tűntetek, bár tény, ami tény, a Legyen valami is elég jó szám! (Sooze)
- Számunkra a Legyen valami is nagyon erős szám, sőt! Azóta viszont a Szabadon c. dalunk is elkészült klip formában, és a rádió is játssza.

Lesz külön lemezdedikálás? (vigyi123)
- Igen, biztos.

Az új klipeknek nincs történetük. Lehet számítani változásra, mint a Vér nem válik vízzé klipjében volt? (Herbal)
- Igen, szándékosan csináltunk pár olyan videoklipet, aminek nincs sztorija. Az első 8 klipünk mind sztoris volt, és kicsit váltani akartunk.

A Hooliganst tartom az egyik legjobb koncertbandának. Lesznek a következő lemezen kicsit 'döngölősebb' nóták is? (Burney)
- Köszi, szerdán jelenik meg az új lemezünk. Ha berakod a lejátszódba, az első számtól biztos leszakad a fejed.

A Paradicsom című szám és sok más az előző albumotokról sokkalta összetettebb zeneileg, miért lettek a mostaniak ennyire leegyszerűsítve? (yeti76)
- Mi ezt nem így érezzük, ráadásul 35 évesek vagyunk, és nem önmegvalósításról szólnak a számok, hanem maradandó dalokat szeretnénk.

Nem terveztek valami másabb stílusú albumot? (Dubu)
- Minden lemezünkön nagyon sokféle stílus ötvöződik, ezért nem tervezünk másfajta lemezt. Igazából ebben éljük ki magunkat, de mégis más mindegyik lemez.

Én furcsa kettősséget érzek a zenekarban, a lemezeken valóban lágyabb nóták jelennek meg, közben egy koncerten meg mindenvivős hangulatot tudtok csinálni. (Hooolygirl)
- Koncerten is azok a dalok szólalnak meg, amik a lemezen, úgyhogy nem értjük.

Melyik számot érzitek a legjobbnak? Gondolom, mindegyik megmozgat titeket, de mégis van olyan, ami kicsit közelebb van hozzátok? (Dubu)
- Endinek a Legyen valami a kedvence, Tibinek a Játszom.

A krétai kisfilmet, amit a koncerten láthattunk, meg lehet szerezni valahol, vagy tervezitek, hogy kiadtok egy dvd-t? (gugolka)
- Tervezünk egy dvd-t, amin lehet, hogy ez a krétai kisfilm is szerepelni fog.

Hallottam valami olyanról, hogy nyáron lesz táborotok, valamit lehet már tudni róla? (kiscsajszli)
- Nem tábor lesz, hanem Horvátországban lehet velünk nyaralni. Még nem tudjuk a pontos időpontot, de nyár lesz, az biztos :)

A rádióban miért csak a lágy zenéiteket játsszák? (rolesz600)
- Ezt tőlük kéne megkérdezni. Ők döntik el, hogy melyik számot fogják játszani, nekünk pedig majdnem mindegy, hogy a lemezről melyik dalt választják. Viszont ha nem lehetne hallani minket sehol, akkor biztos azt sérelmezné mindenki, így mi is.

Nagyon patent volt a szombati koncertetek! Az a 'huszáros' ruha a ti ötletetek volt? (hooligan_Lilla)
- Köszönjük, tiszteletből vettük fel a Beatles Bors őrmestere emlékére.