Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Schumacher gumispecialista nélkül marad

Vágólapra másolva!
Michael Schumacher Bridgestone tanácsadója, Kees van der Grint sajnálatos módon nem tud részt venni az észak-amerikai versenyeken, ugyanis korábbi szemműtéte miatt nem ülhet repülőre.
Vágólapra másolva!

A Bridgestone rangidős gumispecialistája, van der Grint az elmúlt évek során nagyon közeli kapcsolatba került a Ferrari hétszeres világbajnokával, Michael Schumacherrel, akinek rengeteget segít a versenyhétvégék alatt a gumiválasztásban.

A holland szakember ezen felül a japán cégóriás fejlesztési programjának aktív résztvevője, így szinte mindenkinél jobban ismeri a Bridgestone termékeket.

Az elmúlt években ő az összekötő kapocs a Ferrari és a Bridgestone technikai személyzete között a versenyhétvégéken, így jelenléte mondhatni, hogy elengedhetetlen a két fél számára.

Igen ám, de mivel a holland szakember jobb szemét az elmúlt hónapban két alkalommal is megműtötték, orvosai tanácsára nem ülhet repülőre addig, míg nem gyógyul meg teljesen a szeme - így nem utazhat Kanadába, illetve Amerikába.

"Évekkel ezelőtt egy abroncs pont előttem robbant fel, és megkarcolta a retinámat" - mondta van der Grint. "Egészen mostanáig semmi gondom nem volt, ám hirtelen vonalakat kezdtem el látni, és minden elsötétült a jobb oldalon."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről