A Ferrari új autó nélkül bemutatózhat

Vágólapra másolva!
A Ferrari január 14-én, vasárnap rendezi meg 2007-es autója sajtóbemutatóját, azonban a vezetőség megerősítette, még egyáltalán nem biztos, hogy az új versenygép elkészül a tervezett dátumra.
Vágólapra másolva!


Az olasz alakulat a hétvégén rendezi meg bemutatóját főhadiszállásán, Maranellóban, ahol a gárda vezetősége és versenyzői az újságírók rendelkezésére állnak. A Ferrari sajtószóvivője azonban az Autosportnak elárulta, maga az új versenygép még egyáltalán nem biztos, hogy ténylegesen bemutatásra kerül a ceremónián.

"A médiának tartunk egy sajtóbemutatót, azonban egyelőre még nem tudjuk, hogy az új autó elkészül-e addigra" - mondta a szóvivő, aki megerősítette, a Ferrari továbbra is azt tervezi, hogy a bemutató utáni nap, január 15-én Felipe Massa pályára viszi az új autót Fioranóban.

Az olasz alakulat azt is elárulta, sem a vasárnapi bemutatón, sem a hétfőni teszten nem vehetnek részt fotósok, de a csapat hivatalos weboldalán közzétesznek képeket az új autóról. A Ferrari új szerzeménye, Kimi Raikkönen egy héttel később, január 23-án próbálhatja ki első alkalommal a tűzpiros versenygépet.