A Renault sokat vár a bahreini teszttől

Vágólapra másolva!
A Renault sportmenedzsere, Steve Nielsen szerint a héten megkezdődő bahreini tesztprogram kulcsfontosságú lesz a francia gárda számára, hogy felkészülten érkezhessen meg a szezonnyitó nagydíjnak helyet adó Ausztráliába.
Vágólapra másolva!

Mivel az idei évben minden eddiginél keményebb lesz a küzdelem az élcsapatok között, a Renault vezetősége fontosnak tartja, hogy még a szezonnyitó előtt kiküszöböljék a problémákat, mert csak ily módon szállhatnak harcba a bajnoki címért 2007-ben.

Ezt bizonyítja az is, hogy a Renault a riválisokkal egyetemben a következő két hétben Sakhirban fog tesztelni, ahol nem csak az R27-es sebességére és megbízhatóságára, hanem a csapaton belüli légkör javítására is komoly hangsúlyt fektetnek majd.

"Az egész versenycsapat a helyszínen lesz, hogy megfelelően felkészülhessünk az idei évre" - mondta Nielsen a Renault hivatalos oldalán. "Azt már láttuk, hogy az autó megbízható, és az elmúlt héten rengeteg mindenre felkészültünk Barcelonában. A következő két hétben az autó teljesítményének javítása a célunk, miközben bizonyosságot kell szereznünk arról, hogy minden simán megy."

"Komoly küzdelemre számíthatunk az idei évben, ami azt jelenti, hogy minden kis apróság roppant fontos lehet. Kívülről kell fújnunk a szabályokat, és minden egyes alkalommal a maximumot kell kihoznunk az autónkból. Keményen dolgoznunk, hogy minden rendben legyen, mire Melbourne-be érkezünk. Sok tekintetben olyan lesz ez, mint a második versenyünk."