Massa lenyűgözte a Ferrari vezetőségét

Vágólapra másolva!
A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo szerint Felipe Massa jó eséllyel pályázhat az idei évben a bajnoki cím megszerzésére, miután parádésan teljesített az F2007-es versenygéppel a téli teszteken.
Vágólapra másolva!

A Ferrari téli teszteken nyújtott teljesítménye messze kimagaslik a mezőnyből. Bár egyelőre még korai lenne bármit is mondani az erőviszonyokról, Felipe Massa az elmúlt héten megrendezett bahreini tesztprogramon lenyűgöző eredményeket ért el, így joggal állíthatjuk, hogy az olaszok várhatják a legesélyesebbként a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat.

A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone tegnapi nyilatkozatában már rávilágított arra, Felipe Massát tartja a legesélyesebbnek a bajnoki küzdelemben. Bár a Ferrarinál óvatosan nyilatkoznak az idei esélyekről, az elnök elmondta, sokat vár Massától 2007-ben.

"Lenyűgözött Massa teljesítménye a téli teszteken. Biztos vagyok benne, hogy ő lesz az idei év egyik legnagyobb esélyese" - mondta di Montezemolo a Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában. "Mindenki favoritnak tart minket, és bízunk benne, hogy igazuk is van, de mi is úgy gondoljuk, hogy jó formában vághatunk neki az idei évnek."