Vágólapra másolva!
Meggyőzően teljesít az idei évben a Super Aguri csapata, de ezekhez a jó eredményekhez mindenképpen szüksége volt némi szerencsére is.
Vágólapra másolva!

A csapat ügyvezető igazgatója, Daniel Audetto szerint viszont 2008-ban már a futamgyőzelmek sem maradnak majd el.

Audetto még inkább magabiztosan tekint a jövőbe, miután a zűrzavaros Kanadai Nagydíjon Takuma Szato szenzációsan versenyzett, nem sokkal a leintés előtt megelőzte a kétszeres világbajnokot, Fernando Alonsót, hatodik helyet és négy pontot szerezve ezzel magának és a csapatnak.

"Nagyon boldog vagyok, amiért Kanadában három pontot sikerült szereznünk, fantasztikus eredmény ez"- nyilatkozta Audetto. "Az emberek most már talán végre elhiszik, amit már korábban is hangoztattam, hogy jövőre megszerezzük az első futamgyőzelmünket."

"A mi csapatunk tagjai nagyon profik és motiváltak. Egy célért dolgozunk politika, bürokrácia és süketelés nélkül. Van egy csapatvezetőnk, aki igazán tudja, hogy mi a kötelessége és valóban nagyon jó pilótagárdával rendelkezünk"- dicsérte a csapatot az igazgató.

A Kanadai Nagydíjon a fentiek ellenére látványos bakit követett el az istálló akkor, amikor Anthony Davidson váratlanul szervizelni érkezett a bokszba és ott senki sem várta.

"Még nem vagyunk tökéletesek, de nem szabad elfelejteni, hogy kezdő csapat vagyunk. Alig több, mint egy éve veszünk részt a sorozatban, de azt hiszem a motorsport tradíciójának szellemében tesszük a dolgunkat"- válaszolt a montreali bakival kapcsolatban a japán csapat ügyvezetője.

"Nagyon jó alappal rendelkezünk és igazán meg kell, hogy dicsérjem a csapatot, a vezetést és a pilótákat egyaránt"- fejezte be elégedetten Audetto.