Albers jogi lépéseket fontolgat a Spyker ellen

Vágólapra másolva!
Christijan Albers kedd óta munkanélküli. A Spyker istálló ugyanis kitette a pilóta szűrét, tudniillik a sofőr szponzora és a kiscsapat nem tudott megegyezni egymással, így az egyébként harmatgyenge teljesítményű hollandnak csomagolnia kellett.
Vágólapra másolva!

A 28 éves pilóta azonban nem hagyja annyiban a dolgot, és nem elképzelhetetlen, hogy jogi útra tereli az ügyet.

"Természetesen kellemetlen meglepetésként ért a bejelentés"- nyilatkozta Albers. "A döntés pénzügyi okok miatt született. Nagy kár érte, hiszen már nagyon vártam, hogy beülhessek a Spyker B modelljébe."

"Remélem, hogy hamarosan át tudjuk beszélni a dolgokat a Spykerrel, hiszen korábban abban állapodtunk meg, hogy a szezon végéig versenyezni fogok. Most még túl korai lenne arról beszélni, hogy jogi eljárást kezdeményezünk-e a csapat ellen, de ez is könnyen elképzelhető"- folytatta a lapátra tett pilóta.

"Hogy a Forma-1-ben van-e még esélyem? Természetesen soha nem tudni, hogy mit hoz a jövő, és én nem fogom feladni. Nem lesz egyszerű a csúcsra érni, de mindent beleadok. És a Forma-1 nem csak a Spyker istállóról szól"- fejezte be Albers, akinek vajmi kevés esélye van arra, hogy belátható időn belül ismét F1-es futamon induljon.