A Renault Silverstone-ban is visszafogottan kezdett

Vágólapra másolva!
Nem sokat tudott javítani délelőtti edzéseredményén péntek délután a Renault csapat, így Heikki Kovalainen a tizenegyedik, míg Giancarlo Fisichella a tizenkettedik helyről várhatja a Brit Nagydíj szombati napját.
Vágólapra másolva!

A pilóták a Francia Nagydíjhoz hasonlóan, ezúttal is elégedettek voltak szerényebb eredményeikkel, és biztosak abban, hogy a kvalifikációig javulni fognak.

Heikki Kovalainen (13. és 11. hely):
"Jobban kezdtem ezt a hétvégét, mint legutóbb Magny-Cours-ban. Az autó egyensúlyát egész jónak éreztem, bár a szél mindig megnehezíti az ember dolgát, mivel a lökések miatt az autók mindenki számára érezhetően, körről-körre másképp viselkedtek. A jobb teljesítmény miatt az éjszaka sokat kell még dolgoznunk, de úgy érzem a mai napon is egy lépéssel előrébb léptünk."

Giancarlo Fisichella (14. és 12. hely):
"Az autó elég versenyképes volt ma, főleg a hosszú etapokban volt nagyon jó az egyensúly. Ennek ellenére a nagy forgalom és a váltakozó irányú szél miatt nehéz volt megtalálni a megfelelő fékezési pontokat, ezért elég sok munka áll még előttünk, hogy megértsük, milyen lehetőségeink vannak. Ami a programot illeti, elégedett vagyok a megtett körök számával és az elért fejlődéssel is."