Kiadatlan Eminem-dalok egy albumon

Vágólapra másolva!
Hamarosan a CLS Recordsnál jelenik majd meg az Eminem Is Back című album. A nagylemez tizenegy, eddig még kiadatlan Eminem-felvételt tartalmaz.
Vágólapra másolva!

A világ egyik legismertebb rapperének érdeklődése tizennégy évesen fordult a zene irányába, kiskamaszként már egy barátja lakásán próbálgattak, akkor még ketten. Eleinte Manix and M&M néven rappeltek a lelkes ifjak, ám a név hamarosan Eminemre változott.

Azóta Eminem nagy utat tett meg: első kislemezét 1995-ben rögzítette, majd egy évre rá megjelent az album is. Gyorsan jött világhírnév, telt házas, sikeres koncertek, őrjöngő, mámoros rajongók, látványos címlapok és zajos, szaftos botrányok: nemrég a CIA is foglakozott az énekessel, mivel fiatal Eminem újabb, befejezetlen dalai szivárogtak ki a neten. Egyik, We As Americans című számában az óvadék ellenében szabadlábra helyezett fiú alkotmányos jogaira hivatkozva követeli, hogy legálisan fegyvert tarthasson. A dal egyik sora miatt a titkosszolgálatok annak idején nyomozást is indítottak a rapper ellen. "Sz.rok a pénzre / Nem rappelek holt elnököknek / inkább látnám az elnököt holtan". (Az angol szlengben a "dead presidents" azaz a holt elnökök kifejezést a pénzre használják, a korábbi elnökök képeivel díszített bankókra utal.)

Az Eminem Is Back című albumon a következő számok hallhatóak majd:

1. Hellbound
2. Nuttin' To Do
3. She's The One
4. ThreeSixFive
5. Scary Movies
6. Rush Ya Clique
7. Hustlers & Hardcore
8. Rock City
9. Macosa
10. Nuttin' To Do
11. Scary Movies