Így lehet olcsó szuper helyre szóló jegyet szerezni Taylor Swift Eras koncertjeire

Horizontal ART AND CULTURE HEADSHOT MUSIC CONCERT ON STAGE
Vágólapra másolva!
Taylor Swift júniusban érkezik az Egyesült Királyságba az Eras turnéja keretében. A show-ira a jegyek 500 -1.000 font (mintegy 456 ezer forint) közötti áron vásárolhatók meg a hivatalos jegyértékesítői oldalakon. Ennél azonban jóval olcsóbban is hozzá lehet jutni a jegyekhez.
Vágólapra másolva!

Taylor Swift júniusban az Egyesült Királyságba érkezik, ahol több koncertet is fog adni a világszenzációt jelentő Eras turnéja keretében. Habár a jegyárak brutális nagyságrendűek (akár ezer fontot is kérhetnek érte), a Mirror kiderítette, hogyan lehet jóval olcsóbban, 251 fontért ( 114,5 ezer forintért) hozzájuk jutni, amik bónuszként még fantasztikus helyre is szólnak, jó rálátással a színpadra. 

Taylor Swift
Taylor Swift az Eras Turné egyik dalát énekli
Fotó: Wikipedia

A milliárdos pophercegnő több stadionban is fellép majd itt tartózkodása során, a londoni Wembley Stadionban, az edinburgh-i Murrayfield Stadionban és a liverpooli Anfield Stadionban. Az internetet böngészve azonban a jegyárak általában 500 fonttól (228 ezer forinttól) kezdődnek ezekre a helyszínekre. Érdemes azonban mélyebb kutatást végezni, mert kiderülhet, hogy van olcsóbb alternatíva is. Ehhez azonban bizonyos kompromisszumra van szükség. A 251 fontba kerülő jegyek ugyanis nem angliai, hanem Nanterre-i műsorra szólnak (ez egy francia város Párizs mellett). Az ide szóló jegyek a Viagogónál kaphatók. A globális szupersztár május 9-12. között lép színpadra a La Defense Arénában, Nanterre-ben, ami azt jelenti, hogy a brit koncerteken részt vevő rajongókat megelőzve lehet élőben átélni a show varázsát. És még mindig vannak szabad jegyek, amelyekről akadálytalan kilátás nyílik a színpadra.

Taylor Swift, TaylorSwift, amerikai énekes
Taylor Swift egyik koncertjén
Fotó: AFP/David Gray

A rajongókat azonban arra figyelmeztetik, hogy legyenek óvatosak, amikor jegyeket vesznek, mert már többektől is csaltak ki brutális összegeket a csaló jegyárusok. A rendőrség azt tanácsolta, hogy "ellenőrizzék az esemény pontos adatait, beleértve a dátumot, az időpontot és a helyszínt".