Újabb fotó került elő a súlyos beteg Katalin hercegné nagyobbik fiáról

Vágólapra másolva!
Ismét focimeccsre vitte nagyobbik fiát Vilmos herceg. Nagy nap volt a szombati a kis Györgynek, az angol bajnokság döntőjén találkozott nagy kedvenceivel, Grealish-sel és Guardiolával.
Vágólapra másolva!

Az FA-kupa döntőjén fotózták György herceget az édesapja, Vilmos herceg oldalán szombaton

 - írta meg a Mirror. A súlyos beteg Katalin hercegné gyereke találkozott a Many City sztárjával, Jack Grealish-sel és a legendás edzővel, Alex Fergusonnal a várva várt Manchester City–Manchester United mérkőzésen. A 10 éves fiú egy kék öltönyt viselt. 

Apa és fia egyaránt lelkes Aston Villa-szurkolók, a 42 éves trónörököst gyakran látni a meccseken. A paparazzik észrevették, hogy 

György herceg váltott néhány szót a Manchester City edzőjével, Pep Guardiolával, de röviden beszélt a Manchester United korábbi menedzserével, Sir Alex Fergusonnal is a meccs végén.

A meccset a Manchester United 2-1-re nyerte elképesztő hibák és őrületes fordulatok után. Vilmos herceg és nagyobbik fia április 12-én az Aston Villa Lille elleni meccsét nézték meg az Európa Konferencia Liga negyeddöntőjének első mérkőzésén. György egy Villa feliratú sálat viselt, ujjongtak, amikor csapatuk 2-1-es győzelmet aratott. Az volt az első nyilvános kiruccanásuk azóta, hogy a walesi hercegnő bejelentette, rákkal küzd. 

Köztudott, hogy 

a walesi hercegi pár legnagyobb gyereke imádja a focit, ennek pedig nagyon örülnek a rajongói. Vilmos herceg korábban azt mondta, hogy fia, aki utána következik a trónöröklési sorrendben, pilótának készül. 

2017-ben az akkor még csak ötéves fiú elkísérte szüleit egy külföldi körútra. Nagy lelkesedést mutatott a hamburgi repülőtér helikopterei iránt az út végén. 

György herceg izgatott volt, be akart ülni a pilótafülkébe már az első helikopternél, és észrevette a különbséget két gép között

- nyilatkozta akkor Antoine van Gent, a németországi repülők fejlesztési részlegének vezetője. Mutatjuk a hercegi pár másik két gyerekét: Sarolta hercegnét és Lajos herceget, ők nemrég ünnepelték a születésnapjukat. Anyukájuk talán idén nem, de egyébként minden évben saját bevallása szerint túl sok időt tölt a konyhában a szülinapok előtt. Hajnalba nyúlóan süti az édességeket, imádja meglepni szeretteit. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!