Póló alatt viselhető klímával várhatjuk a nyarat

Vágólapra másolva!
Mobilappból állítható, a perzselő és a hideg napokat is segít átvészelni. A hordozható klíma a póló vagy ing alatt varázsol kellemes hőmérsékletet.
Vágólapra másolva!

Évekkel az ázsiai piacra dobását követően végre nemzetközileg is kaphatóvá válik a Sony talán legérdekesebb viselhető eszközcsaládja, és persze abból is a legújabb hardveres változat. A REON POCKET 5 egy személyi klíma, a nyakba akasztva a póló vagy ing alatt viselendő eszköz hűteni és fűteni is képes, Peltier-elemet használ a kívánt hatás elérésére.

Az elsősorban a nyári forróság elviselhetőbbé tételére szánt eszköz akkuról működik, a maximum ötös hűtési fokozaton 4 óra, míg a négyes fokozaton 7,5 óra az üzemideje, de takaréklángon akár 17 órát is bírhat. A beállítása mobilappon át történik, szenzoros adatok alapján teljesen automatán is működhet, a rendelkezésére álló mérési adatok egy különálló kis mérőeszköz ruhára csíptetésével javíthatóak. Hűtési módban ventilátort is használ, a nyak felé fújja a levegőt, míg melegítési módban nem indul be a légkavarója.

A Sony REON POCKET 5 viselhető klíma május közepi szállítással elsőként az Egyesült Királyságban vált előrendelhetővé, a gyártó nagyjából 64 ezer forintnak megfelelő 139 fontot kér érte.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!