Élőben közvetítette egy tehetségkutató sztárja, ahogy egy őrült nő savval önti le - videó

KOrra Obidi
Korra Obidi
Vágólapra másolva!
Londonban a nyílt utcán támadt rá egy őrölt nő egy tehetségkutató műsorból ismert tévésztárra, akit savval öntött le, miközben az angol tehetség élő videót készített követőinek. A támadás után részletesen beszámolt a történtekről rajongóinak, akik mindent megtettek, hogy segítsenek a sztáron. Döbbenetes részletek derültek ki a támadásról. Mutatjuk!
Vágólapra másolva!

Fényes nappal a nyílt utcán támadt rá egy középkorú nő Korra Obidira Londonban, aki korábban a "So You Think You Can Dance" tehetségkutató műsorban vált ismertté. A táncosnő egészen a döntőig menetelt. 

Korra éppen élőben jelentkezett be közösségi oldalán,

amikor egy középkorú afro-amerikai nő az arcát és a hátát leöntötte egy ismeretlen eredetű savval, majd egy kést vett elő, amit otthonról hozott és megvágta vele Korrat

 - számolt be a tragikus hírről a Bors

Ezután a táncosnő hívta a mentőket és a rendőrséget, akik ellátták a sérülésit. Korra kisebb karcolásokkal megúszta a támadást, de a rendőrség még vizsgálja, mi lehetett a középkorú nő indítéka. 

Korra néhány perccel a mentők érkezése után folytatta az élő bejelentkezést, ahol elmondta rajongóinak a támadás részleteit. 

Jelenleg egy mentőautóban fekszek, úton vagyunk a kórházba, korábban egy élő közvetítés során késsel és savval támadtak rám az Egyesült Királyságban. A múltban sok volt a gyűlölet, de a fizikai támadás egy ébresztő jel

- meséli a nő a videóban.

Ezután azt is elárulta, hogy a savtámadás után egy arra járótól kérte el a kóláját, hogy azzal öblítse le a savat a fejéről. Eközben a mentősök Korra hátán lévő sebeket fertőtlenítették.

A folyadék segített enyhíteni a fájdalmamon, ez azt jelenti, hogy működik

- mondta a táncosnő, akire úgy tűnik szalicilsavval támadtak rá, ami nem mérgező anyag, sőt gyakran megtalálható bőrápolási termékekben.

Most már a kórházban vagyok. A biztonsági szolgálat az utazáshoz ma már sajnos nem luxus, hanem szükségszerű, úgy tűnik. A sav szalicilos volt, szerencsém volt. Szeretlek titeket

- így köszönt el követőitől Korra.