Megrázó volt a Jóbarátokkal dolgozni az ismert színésznő szerint

Fotó: IMDb
Vágólapra másolva!
Olivia Williams szerint a sorozat egyik producere kegyetlen volt, neki meg szinte teljesen át akarták alakítani az arcát egy vendégszerep miatt.
Vágólapra másolva!

Olivia Williams - aki olyan filmekben és sorozatokban játszott, mint A korona, a Képmás, a Dollhouse, az Okostojás, a Hatodik érzék, a Szellemíró, a Szabotázs, A jövő hírnöke vagy a Miss Austen bánata - két Jóbarátok-részben szerepelt: koszorúslány volt az ikonikus sorozat 4. évadának kétrészes fináléjában, a "The One with Ross' Wedding" című részekben. 

Olivia Williams
Olivia Williams
Fotó: Anadolu via AFP

A színésznő most arról mesélt, milyen volt kisebb szerepet kapni minden idők egyik legnézettebb, legkedveltebb komédiasorozatában. Nem a hat sztárral volt baja, sokkal inkább az egyik producerrel. Egy forgatási napon együtt dolgozott egy idősebb, “csodálatos színésznővel”, aki Williams megítélése szerint kiváló volt aznap is, de az egyik produkciós vezető (akit szintén nem nevezetett meg), egyszer ráordított, hogy “nem vicces!” - majd többet nem hívták be. 

Williamsnek már ez is rossz élmény volt, de más is történt. Beküldték a sminkeshez és a fodrászhoz, amivel semmi probléma nincs, megszokott egy forgatáson, de állítólag teljesen ki akarták szedni a szemöldökét. Könyörögnie kellett, hogy ne legyen drámai változtatás a külsején. "Kértem, ne szedjék le teljesen a szemöldökömet, lehet, hogy szükségem lesz rá egy másik munkában... Ebben az értelemben megrázó volt" - emlékezett.  

Úgy tűnik, sikerrel járt:

Fotó: IMDb

Mint írtuk, elképesztő összegeket kapnak máig a Jóbarátok főszereplői - erről itt olvashat.