Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Köldökig kivágott fürdőruhában mutogatta formás melleit a TV2 sztárja - kép

Vágólapra másolva!
A TV2 sztárjáról pikáns, merész kép készült.
Vágólapra másolva!

Góbi Hildát a Házasság első látásra című realityben ismerhették meg a TV2 nézői. A fiatal lány nemcsak a műsorban, de az Instagram-oldalán is gyakran mutogatja magát merész, szexi ruhákban. Nemrég egy pikáns fotósorozat készült róla, ahol köldökig érő fürdőruhában mutogatta formás melleit a homokos parton. A látványért megőrülnek a férfiak, ugyanis a korábban megosztó lánynak ma már egyre több követője van, akiktől gyakran kap különböző ajánlatokat. 

Góbi Hilda, Házasság első látásra
Fotó: Góbi Hilda / Instagram

Nem sikerült megtalálnia a Nagy Őt

A nézők egyik kedvenc párosa volt Hilda és Laci a Házasság első látásra párkereső realityben, amelyet egy éve vettek fel, de csak az elmúlt hetekben került a képernyőre. Óriási nézettségi siker volt, százezrek drukkoltak a párosoknak, és már most tudni, hogy hamarosan jön a folytatás a TV2-re. 

Hilda és Laci végül a válás mellett döntöttek. „Ez nem volt egyszerű út” - vélte a férfi, aki a Tények Plusznak nyilatkozott. Szerinte nem azt kapta egyikük sem, amit várt: ő abban bízott, hogy olyan felesége lesz, akivel hamar kialakul a harmónia és óriási szerelmet kap a műsortól, de végül nem így alakult.

Hilda elmondta a TV2 riportjában, hogy nem volt lehetőség kisétálni az egészből, bár ő már az esküvőn megállapította, hogy nem ilyen férfira vágyott. Sokan kihozták magukból a legjobbat, vélte a nő, aki az utolsó adásban – bár akkor már a válásról volt szó - még kapott egy gyűrűt is. „Az a gyűrű a kapcsolatunk szépségét szimbolizálta” - közölte.

„Én nagyon boldog vagyok, jó érzéssel néztem végig a műsort, egy napot sem hagytam ki. Önazonos tudtam maradni. Laci mellett pedig nagyon könnyű volt ez a kísérlet. Nagyon összecsiszolódtunk, jól és tisztelettel működtünk együtt” – emlékezett Hilda.

"Abban maradtunk, hogy kinn, a műsor után majd adunk egy esélyt egymásnak. De hirtelen sok meló volt felvenni a régi ritmust. A távolság is számított, el is fáradtunk” – vélte a férfi a hathetes kísérlet után, ahol intenzíven együtt voltak, és szinte minden eseményt kamerák vettek.

Megbeszélték, hogy nagyon kedvelik egymást, de nem folytatják együtt. Laci elmondta, hogy nagyon jókat nevet a neten olvasható összeesküvés-elméleteken, azt viszont nem árulta el, hogy párkapcsolatban van-e.

Hilda szerint egy nagyon erős szeretet megmaradt, emberileg megszerették egymást. „Bármi miatt felhívhatjuk egymást, baráti kapcsolatban maradtunk, de szerelem nem tudott kialakulni” – jelezte.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről