Vágólapra másolva!
Ma este útjára indul a TV2-n a legújabb párkereső műsor, a Házasság első látásra. A műsor egyik szereplője Góbi Hilda izgalmasnak tartja, hogy szakértők keresnek neki párt, azonban neki is vannak konkrét elképzelései.
Vágólapra másolva!

Március 18-án indul a TV2-n a Házasság első látásra című műsor. Az izgalmas kalandba hat nő és hat férfi vágott bele, akiknek legnagyobb vágyuk az, hogy társra találjanak. Három elismert párkapcsolati szakértő kíséri őket az úton, akik arra vállalkoztak, hogy tudományos módszerek, és személyes tapasztalatok alapján kiválasszák számukra a megfelelő társat.

A műsor egyik szereplője Góbi Hilda, - aki az ismert színésznőről, Gobbi Hildáról kapta a nevét - szeretné végre megtalálni a másik felét, azonban a családalapítás egyelőre még nem szerepel a tervei között.

"Egyelőre nem szeretnék gyereket, de ha egyszer majd lesz egy kislányom, akkor nem Hildának nevezem, mert az ő generációja már nem fogja ismerni a színésznőt" - vallotta be. 

Az utolsó kapcsolata miatt kissé megtört, és amiatt sokáig nem érezte, hogy készen állna a következőre.

"Próbálkoztam az internetes párkereséssel, de nekem az személytelen. 

Voltak randijaim, de el kellett telnie némi időnek, mire a legutolsó kapcsolatom után újra igazán mertem próbálkozni" 

- mesélte.

Nagyon izgalmasnak tartja, hogy szakértők keresnek neki párt. A fiatal lány elárulta, hogy számára fontos, hogy egy férfinek legyen kisugárzása, és ha meglátja elindítson benne valamit. 

"Nincs kifejezetten zsánerem: nekem az kell, hogy ha egymásra pillantunk, az elindítson bennem valamit. 

Ismerem magam annyira, hogy ha valaki az első pillanatban nem vált ki semmit belőlem, akkor az nem is fog. Nem vagyok szerelmes típus, de valaminek lennie kell a levegőben az első pillanatban.Utána viszont fontos, hogy a férfi magabiztos, céltudatos és karakán legyen, de agresszív vagy tapadós semmiképp " - hangsúlyozta a Borsnak